Συνελήφθη έπειτα από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι

http://img.protothema.gr/39DECED76B4D224C4944B9A5036B35E9.jpgΣτον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 35χρονος δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων, Λίτα Ερμάλ, ο οποίος συνελήφθη τη Μεγάλη Παρασκευή στο Περιστέρι μετά τη ηστεία που είχε διαπράξει σε σούπερ μάρκετ.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διακεκριμένη οπλοκατοχή και απόδραση κρατουμένου.

Ο Λίτα Ερμάλ κατά την διάρκεια της καταδίωξης έριξε στους αστυνομικούς δύο χειροβομβίδες, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον ένα πιστόλι Makarov με δύο γεμιστήρες πλήρεις φυσιγγίων και μία ακόμη χειροβομβίδα.

Αρνείται ότι δολοφόνησε την 25χρονη στα Ίσθμια

«Δε δολοφόνησα εγώ την Κατερίνα», ισχυρίζεται ο Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα, ένας από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που σε συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις στα Ισθμια της Κορινθίας πυροβόλησαν και σκότωσαν την άτυχη 25χρονη κοπέλα.

Ο επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, καθώς συνελήφθη έπειτα από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο άντρας παραδέχτηκε ότι έλαβε μέρος στη συμπλοκή με την αστυνομία στα Ίσθμια, αλλά αρνείται ότι σκότωσε εκείνος την κοπέλα, και μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι έμαθε για τον θάνατο της Κατερίνας από την τηλεόραση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.