ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ

Προφυλακιστέοι οι γονείς της φρίκης στην ΠάτραΠροφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή Πάτρας οι δύο γονείς εξανάγκαζαν τα παιδιά τους να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια. Κατηγορούνται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων ανηλίκους, αποπλάνηση ανηλίκων, βιασμό κατ’ εξακολούθηση και της αιμομιξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος πατέρας και η 41χρονη μητέρα, κατά τη διάρκεια της απολογίας τους, παραδέχθηκαν εν μέρει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται, αρνήθηκαν ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό.

Μετά τις απολογίες, ο πατέρας αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης και η μητέρα στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο 40χρονος οικοδόμος από την Πάτρα και η συνομήλικη γυναίκα του επιδίδονταν σε σεξουαλικά όργια και ανάγκαζαν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους -δύο κορίτσια 16 και 17 ετών και ένα 12χρονο αγόρι- να συμμετέχουν.

Οι λεπτομέρειες σόκαραν ακόμα και τους ίδιους τους αστυνομικούς, που αδυνατούσαν να περιγράψουν τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού. Από τις αποτρόπαιες πράξεις γλίτωσε μόνο το μικρότερο παιδί που είναι τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος ανάγκαζε -μεταξύ άλλων- τον γιο του να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τη μητέρα του, ενώ εκείνος παρακολουθούσε. Συχνά ανάγκαζε τα παιδιά να επιδίδονται σε ομαδικά μεταξύ τους σεξουαλικά όργια.

Η εφιαλτική κατάσταση συνεχιζόταν τα τελευταία οκτώ χρόνια. Οι «γονείς» παραδέχθηκαν τις αηδιαστικές πράξεις τους και εμφανίστηκαν στους αστυνομικούς μετανιωμένοι. Ο πατέρας φέρεται να υποστήριξε πως είναι αλκοολικός. Η μητέρα φέρεται να είπε πως ήθελε να κάνει άνδρα τον γιο της και πως συμμετείχε γιατί φοβόταν την αντίδραση του συζύγου της.

Τα παιδιά κατέθεσαν στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που ζούσαν. Η 17χρονη κόρη κατήγγειλε πως εκτός των άλλων ο πατέρας της αποπειράθηκε να τη βιάσει. Από την ιατροδικαστική εξέταση στις δύο κόρες δεν προκύπτουν ίχνη βιασμού, αλλά βάσει καταθέσεων και στοιχείων προκύπτει πως τα παιδιά συμμετείχαν με κάθε τρόπο στα σεξουαλικά όργια.

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.