Μητέρα που θεωρούνταν νεκρή εμφανίστηκε μετά από 11 χρόνια

Η τελευταία φορά που τα δύο παιδιά της είδαν την μητέρα τους ήταν το 2002 όταν, όπως κάθε πρωί, τα άφησε στο σχολείο.

Στη συνέχεια η Αμερικανίδα Μπρέντα Χέιστ εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και χωρίς να δώσει έκτοτε κανένα σημάδι ζωής. Έντεκα χρόνια μετά εμφανίστηκε και πάλι με τα παιδιά της να δηλώνουν ότι έχουν ανάμεικτα συναισθήματα για την μέχρι χθες χαμένη μητέρα τους.

Όλα αυτά τα χρόνια της εξαφάνισής της η 54χρονη σήμερα Μπρέντα Χέιστ ζούσε στους δρόμους αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η εμφάνισή της ήταν εξίσου μυστήρια με την εξαφάνισή της. Πήγε μόνη της στο αστυνομικό τμήμα της Φλόριντα γιατί νόμιζε ότι εκκρεμούσε εναντίον της ένταλμα σύλληψης. Μετά τη διασταύρωση στοιχείων που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα που είχαν μπροστά τους ήταν μια μητέρα δύο παιδιών που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς το 2002.

Εκείνη την εποχή η Χέιστ είχε μόλις πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Αποφάσισε λοιπόν να ακολουθήσει μία ομάδα αστέγων που μετακινούνταν από περιοχή σε περιοχή.

Παρά τις πολύμηνες αστυνομικές έρευνες δεν είχε βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια κανένα σημάδι της Μπρέντα, με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον νεκρή. Αρχικά, μάλιστα, για την εξαφάνισή της θεωρήθηκε ύποπτος ο πρώην σύζυγός της. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν στοιχεία εναντίον του.

Τελικά αποδείχτηκε ότι η 54χρονη γυναίκα κατάφερε να μη εντοπιστεί από τις Αρχές, καθώς ζούσε κάτω από γέφυρες και έτρωγε από τα περισσεύματα που πέταγαν τα εστιατόρια.

Η μεγαλύτερη κόρη της Μπρέντα που ήταν εννέα χρονών όταν εξαφανίστηκε η μητέρα της και σήμερα είναι 19χρονη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο δηλώνει σε συνέντευξή της ότι έχει ανάμικτα συναισθήματα.

«Κάθε Χριστούγεννα, κάθε γενέθλια, πονούσαν. Δεν την μισούσα, απλώς ήθελα να είναι κοντά μου καθώς φοβόμουν ότι κάτι κακό της είχε συμβεί. Εύχομαι να μην είχαν κλάψει ποτέ για εκείνη».

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.