http://4.bp.blogspot.com/-eHitthqAhfs/UYKiPINGfMI/AAAAAAAB3YU/R0fOPI8xXjY/s1600/3.JPGΣε ένα κατάμεστο κλειστό των Γρεβενών, τα κορίτσια του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα της ομάδας του Αρχέλαου Κατερίνης νικώντας 3-0 στα σετ και βρίσκονται πλέον στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς.

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε με 9 βαθμούς η ομάδα του Πιερικού που έχασε σήμερα από την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Κοζάνης που έχει πλέον 7 βαθμούς. Στην τελευταία θέση τα κορίτσια του Αρχέλαου με 0 (μηδέν) βαθμούς.

Και οι τρείς ομάδες διεκδικούν την άνοδο αφού βρίσκονται σε απόσταση “αναπνοής” η μία από την άλλη” δήλωσε στο Star-fm.gr, o προπονητής του ΓΣΓ Χρήστος Χαντές και κάλεσε για μία ακόμη φορά τον κόσμο των Γρεβενών να στηρίξει την ομάδα μας στο επόμενο παιχνίδι που γίνεται την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 18:00 στα Γρεβενά: “Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Καλώ τον “απίστευτο” κόσμο των Γρεβενών να βρεθεί πάλι δίπλα μας γιατί μόνο η πρώτη θέση οδηγεί στην μεγαλύτερη κατηγορία. Πρέπει να νικήσουμε μέσα στα Γρεβενά τα κορίτσια του Πιερικού” . Και τα δύο επόμενα ματς είναι ματς “φωτιά” κατέληξε ο Γρεβενιώτης προπονητής.

Επόμενο ραντεβού λοιπόν:
Τετάρτη 8 Μαΐου στις 18:00 στο ΔΑΚ Γρεβενών
ΓΣΓ – Πιερικός Κατερίνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.