Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ιταλία: το M5S διέγραψε γερουσιαστή επειδή συμμετείχε σε τοκ σόου

1 Μαΐου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το κίνημα του Μπέπε Γκρίλο απαγορεύει ρητά στα μέλη του να συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές, διότι θεωρεί ότι διαστρεβλώνουν τα μηνύματά του. Οι συνεντεύξεις σε εφημερίδες και δελτία ειδήσεων πάντως επιτρέπονται…

Ο Μαστράντζελι, 41 ετών, εξελέγη στις εκλογές του Φεβρουαρίου στην περιφέρεια της Ρώμης.

Την διαγραφή του γερουσιαστή Μαρίνο Τζερμάνο Μαστράντζελι αποφάσισαν τα μέλη του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5S), εξαιτίας της συμμετοχής του σε ένα τηλεοπτικό τοκ-σόου.

Ο Μαστράντζελι εμφανίστηκε σε εκπομπή διαλόγου στο Canale5 —ανήκει στον όμιλο Μπερλουσκόνι— και για το λόγο αυτό παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο του κινήματός του.
Οι βουλευτές και γερουσιαστές του M5S αποφάσισαν την παράδοση του «κατηγορούμενου» στην κρίση των μελών του κινήματος, που κλήθηκαν να αποφανθούν σε μια ψηφοφορία μέσω Διαδικτύου: σε σύνολο 19.341 ψηφισάντων, το 88% τάχθηκε υπέρ της διαγραφής του Μαστράντζελι.

Το κίνημα του Μπέπε Γκρίλο απαγορεύει ρητά στα μέλη του να συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές, διότι θεωρεί ότι διαστρεβλώνουν τα μηνύματά του. Οι συνεντεύξεις σε εφημερίδες και δελτία ειδήσεων πάντως επιτρέπονται.

Ο Μαστράντζελι, 41 ετών, εξελέγη στις εκλογές του Φεβρουαρίου στην περιφέρεια της Ρώμης.

«Με όλα τα προβλήματα που έχει η χώρα, οι συνάδελφοί μου έκριναν σκόπιμο να ασχοληθούν με την παρουσία μου σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Το θεωρώ ασύλληπτο. . . Μέσα μου, θα συνεχίσω να ανήκω πάντα στο M5S», δήλωσε ο διαγραφείς γερουσιαστής, που πλέον προσχωρεί στην άτυπη κοινοβουλευτική ομάδα των ανεξάρτητων.

«Πρόκειται για την διαδικτυακή έκδοση της Ιεράς Εξέτασης», σχολίασε καυστικά μέσω Twitter η δημοτική σύμβουλος της Μπολόνιας Φεντερίκα Σάλσι, η οποία επίσης είχε διαγραφεί από το M5S πέρυσι εξαιτίας της συμμετοχής της σε πολιτική εκπομπή του ιδιωτικού καναλιού La 7.

ΑΠΕ

This entry was posted on Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2013 at 20:44 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply