http://3.bp.blogspot.com/-92pOSpqVsYk/UX0ltZuj63I/AAAAAAAB24g/5R_Ds7nncAY/s1600/7.jpgΣ’ ένα κατάμεστο αναγνωστήριο, 8:30μμ, την Παρασκευή, στις 13 Απριλίου 2013, έγινε η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος «Ουρανόπετρα» του Γιάννη Καλπούζου. Την παρουσίαση του συγγραφέα έκανε η Ανθή Τσιάλτα.

http://4.bp.blogspot.com/-j4NyIqbG8HA/UX0lnAcnc0I/AAAAAAAB24Y/AlBiylLQYLU/s1600/5.jpg

Ο συγγραφέας φρόντισε με την βοήθεια του προτζέκτορα να μας μεταφέρει στους τόπους και την εποχή, όπου με την μυθιστορηματική του ικανότητα εμπνεύστηκε την συγγραφή του.

Εντυπωσιακή ήταν η βιντεοσκοπημένη ανάγνωση επιλεγμένων κειμένων από τους κορυφαίους ηθοποιούς: Άγγελο Αντωνόπουλο, Κώστα Βουτσά και Στράτο Τζώρτζογλου.

http://3.bp.blogspot.com/-gBUrlFkKTVQ/UX0lg-shU6I/AAAAAAAB24Q/Bcz0alk0MyQ/s1600/2.jpg

Το μυθιστόρημα αναφέρεται στην Κύπρο της Ενετοκρατίας, της Τουρκοκρατίας και της Αγγλικής κατοχής.
Θα προσθέταμε ότι το τρίτο ιστορικό μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου είναι εφάμιλλο και καλύτερο των δύο προηγούμενων: «Ιμαρέτ στη σκιά του ρολογιού», «Άγιοι και Δαίμονες: Εις ταν Πόλιν».
Είμαστε βέβαιοι για την αναγνωστική του επιτυχία.

http://2.bp.blogspot.com/--aJrbRD0ScY/UX0lai01ZPI/AAAAAAAB24I/NxjUo6QtAus/s1600/1.jpg

Θα ήταν παράλειψη να μην πρόσθετα την βαθειά συγκίνηση του ακροατηρίου, που συνείχε η χαμηλή, αισθαντική αφήγηση του Γιάννη Καλπούζου.

Ζαγκανίκας Σίμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.