Σύμφωνα με ανακοινώσεις  του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του ΟΑΕΔ

Την Μ.Δευτέρα η πληρωμή των συντάξεων του ΙΚΑΤην Μ.Δευτέρα, 29 Απριλίου, θα γίνει η πληρωμή των συντάξεων του Μαΐου στους συνταξιούχους του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Η σύνταξη θα καταβληθεί κανονικά σε όλους τους συνταξιούχους, με εξαίρεση τις συντάξεις του τέως Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού ΟΤΕ (ΤΑΠ-ΟΤΕ), οι οποίες λόγω τεχνικού προβλήματος θα καταβληθούν την επομένη ημέρα, 30 Απριλίου.

Την Μ.Τρίτη το δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργουςΤη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου, θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Τα επιδόματα ανεργίας θα προπληρωθούν τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, όπως και τα επιδόματα των μακροχρονίως ανέργων, που καταβάλλονται κανονικά έως και 6 Μαΐου.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, χωρίς να απαιτείται η προσέλευσή τους στις υπηρεσίες του Οργανισμού.

Διαβάστε ακόμη: Ποιοι δικαιούνται Δώρο Πάσχα και πως υπολογίζεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.