Υπενθυμίζεται ότι η Ακρόπολις Χρηματιστηριακή είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο των ομολόγων

Συνελήφθησαν οι τρεις αδελφοί Πρινιωτάκη για οφειλές προς το Δημόσιο 6,3 δισ. ευρώ

Συνελήφθησαν οι τρεις αδελφοί Πρινιωτάκη της Ακρόπολις Χρηματιστηριακή για οφειλές προς το Δημόσιο. Το ύψος της οφειλής των τριών αδελφών, Θεόδωρου, Χριστίνας και Αικατερίνης, υπερβαίνει τα 6,3 δισ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η Ακρόπολις Χρηματιστηριακή είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο των ομολόγων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες το πρωί (23-4-2013), από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής τρεις (3) ημεδαποί, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Αναλυτικά:

1.Συνελήφθη στην Αθήνα, 40χρονος ημεδαπός, πρώην Αντιπρόεδρος Χρηματιστηριακής Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 6.388.681.939,10 ευρώ.

2.Συνελήφθη στην Αθήνα, 37χρονη ημεδαπή, πρώην μέλος Δ.Σ. Χρηματιστηριακής Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 6.388.681.939,10 ευρώ.

3.Συνελήφθη στην Αθήνα, 30χρονη ημεδαπή, πρώην μέλος Δ.Σ. Χρηματιστηριακής Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 6.388.681.939,10 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.