Με δυσκολία και αρκετά αργά

http://img.protothema.gr/E67CFEA74F480ED74621516A2B49D75D.jpgΣύμφωνα με όσα μεταδίδει το δίκτυο ABC, ο 19χρονος τσετσένος Τζοχάρ Τσαρνάεφ, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη σύλληψή του σε νοσοκομείο της Βοστόνης, ξύπνησε και απαντά γραπτώς σε ερωτήσεις που δέχεται από τις Αρχές, αλλά με δυσκολία και αρκετά αργά.

Το ABC, επικαλούμενο πηγές από το νοσοκομείο, υποστηρίζει πως ο ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνης που κόστισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, μεταξύ τους και ένα 8χρονο αγόρι, δέχεται ερωτήσεις αναφορικά με πιθανή εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση που συντάραξε όλο τον πλανήτη, αλλά και για βόμβες που δεν εξερράγησαν.

Ωστόσο, δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με τις απαντήσεις που έχει δώσει ο 19χρονος Τσαρνάεφ . Εν τω μεταξύ, γερουσιαστής των ΗΠΑ, είπε πως ο Τσαρνάεφ δέχτηκε σφαίρα στο λαιμό, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ικανότητά του να μιλήσει με τους ανακριτές.

Συγκεκριμένα, ο γερουσιαστής Νταν Κόατς της Ιντιάνα, μιλώντας στο ABC, υποστήριξε πως υπάρχουν ερωτήματα για το αν ο 19χρονος βομβιστής θα είναι σε θέση να μιλήσει και πάλι.

Την ίδια ώρα οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στη Βοστόνη αρνήθηκαν να δηλώσουν εάν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βάρος του Τζοχάρ Τσαρνάεφ, ενώ όπως διευκρίνισαν δεν σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν συνέντευξη Τύπου σχετικά με την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.