Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο να εμπλέκονται τρίτοι στην διαδικασία της καταχώρησης των αιτήσεων για την συμμετοχή στο πρόγραμμα «επιταγής εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών ενημερώνει τόσο τους ανέργους όσο και τα μέλη του ότι η νόμιμη διαδικασία καταχώρησης της αίτησης είναι από τον ίδιο τον άνεργο μέσα από την ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr. Ο ενδιαφερόμενος οφείλει να κρατά εκτυπωμένο το αποδεικτικό της αίτησης που αναφέρει τον προσωπικό του αριθμό που είναι απαραίτητος για την υλοποίηση του προγράμματος.

Η διαδικασία επιλογής είναι με μόρια και γίνεται από το σύστημα ηλεκτρονικά χωρίς παρέμβαση ανθρώπου.

Οπότε σε περίπτωση που εμπιστευτήκατε κάποιον τρίτο για την υποβολή της αίτησης ζητήστε και πάρτε το αποδεικτικό της αίτησης σας. Είναι το μόνο στοιχείο που σας επιτρέπει να είστε σίγουροι ότι η αίτηση έγινε. Είναι δικαίωμα σας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά σε ώρες καταστημάτων στο γραφείο στην διεύθυνση Βενιζέλου 3 , είτε στο τηλέφωνο 24620 87430

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.