Συνελήφθη ξανά ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος με αφορμή δύο πανό που κρέμασε έξω από το σπίτι του στο Κολωνάκι, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την γερμανική πρεσβεία.

Ένα περίπου μήνα μετά τη σύλληψή του για προσβολή συμβόλων λόγω της ελληνικής σημαίας που είχε κρεμάσει στο μπαλκόνι του με τη γερμανική μπότα, ο σκηνοθέτης κρέμασε έξω από το σπίτι του στο Κολωνάκι πανό κατά της Μέρκελ και του Χίτλερ.

Στο ένα αναγράφεται το μήνυμα «27 Απριλίου 1941, οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα, Αντισταθήκαμε» και στο άλλο «Απρίλιος 2013 οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα, Κοιμόμαστε».

Δείτε το Video που ανέβασε ο ίδιος ο κ.Κολλάτος:

Πάντως ο κ. Κολλάτος σχολίασε το περιστατικό μέσα από την ιστοσελίδα του στο Facebook.

«Έξω από το σπίτι μου βρίσκονται αστυφύλακες για να με συλλάβουν…Αρνούμαι να ανοίξω την πόρτα. Θέλουν να μπουν μέσα για να κατεβάσουν τα πανό. Και τολμάνε και το κάνουνε την 21η Απριλίου. ΝΤΡΟΠΗ!! Ήρθε ο Εισσαγελέας…… με συλλαμβάνουν» έγραψε ο σκηνοθέτης.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κολλάτος είχε γράψει στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Δυο Πανό έξω από το σπίτι μου, για να μην ξεχνάμε. Όταν στις 27 Απριλίου μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, οι πατεράδες και οι παππούδες μας αντισταθήκανε. Τον πρώτο χρόνο μόνο από πείνα, είχαμε πάνω από 360.000 νεκρούς. Οι Γερμανοί μας ληστέψανε. Το χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδος, αρχαία, το αναγκαστικό – κατοχικό δάνειο. Μας χρωστάνε πολλές δεκάδες δις. Σήμερα, οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα. Το αίμα σταχέρια της Μέρκελ, είναι αυτό των Ελλήνων που αυτοκτονούν. Των παιδιών μας που φεύγουν για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό. Της γενοκτονίας που επιβάλλει η Τρόικα και γίνεται στην πατρίδα μας. Οι Γερμανοί είναι εδώ, στη θέση του Χίτλερ, είναι η Μέρκελ και εμείς… ΚΟ|ΜΟΜΑΣΤΕ. Ντροπή μας. Ήδη κάτω από το σπίτι μαζεύτηκαν αστυφύλακες. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και στην ελευθερία μου, που την κατοχυρώνει το Σύνταγμα».

Όπως γράφει το protothema.gr, ο κ. Κολλάτος οδηγήθηκε στο Α.Τ. Συντάγματος όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει μέχρι αύριο οπότε και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.