Ήδη 20 ενδιαφερόμενοι έχουν καταβάλει την προκαταβολή

Το νέο υπεραυτοκίνητο της Honda που ακούει στο όνομα NSX θα ταξιδέψει πάνω από τον Ατλαντικό (θα κατασκευάζεται στην Αμερική) και θα ξεκινήσει, στο προσεχές μέλλον, να πωλείται στην αγγλική αγορά.

Προς το παρόν όμως η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε ότι όποιος «φανατικός οπαδός» του μοντέλου NSX (και έχων μεγάλο πορτοφόλι) μπορεί να προκαταβάλει 5.855 ευρώ, εξασφαλίζει ένα από τα πρώτα Honda NSX που θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη.

Ο διευθυντής της Honda στην Αγγλία, Phill Crossman, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την έναρξη των προπαραγγελιών του νέου NSX.

Δήλωσε ότι, παρά το γεγονός ότι έχουμε ακόμα 2 χρόνια μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα χαρακτηριστικά και τιμές του NSX, έχουν δεχτεί πάνω από 20 προκαταβολές μέχρι σήμερα.

Το πρωτότυπο Honda NSX είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Αμερική από το τμήμα Honda R&D Americas, και στο εργοστάσιο του Ohio αντίστοιχα.

Εικάζεται ότι ο κινητήρας του μοντέλου παραγωγής θα είναι τελικά τοποθετημένος στη μέση, ο V6, και θα συνδυάζεται με την υβριδική τεχνολογία της εταιρείας που ακούει στο όνομα: Sport Hybrid SH-AWD (Super Handling All Wheel Drive), ενώ τέλος η κατασκευή θα αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από ελαφριά υλικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.