«Υπάρχουν πολλά εκατομμύρια»

Το πρωτάθλημα αλλά και το Champions League θέλει να κατακτήσει Ιβάν Σαββίδης με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στα εγκαίνια του «Μακεδονία Παλλάς» που έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος του «δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση της Ελλάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε ήδη φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στη χώρα, πιστέψτε ότι υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα και εγώ θα τα φέρω ακόμη κι αν υπάρξει κίνδυνος. Δεν θα σταματήσω. Η σωτηρία της Ελλάδας είναι στους Έλληνες της διασποράς και τους καλώ όλους να βοηθήσουν την Ελλάδα».

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βρέθηκε στα εγκαίνια του ιστορικού ξενοδοχείου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το “Μακεδονία Παλλάς” θέλω να γίνει μέρος του μεγάλου ΠΑΟΚ, της παράδοσης του ΠΑΟΚ την οποία και εγώ ακολουθώ. Και θέλω να ακολουθήσουμε και την ορθόδοξη παράδοση. Σήμερα και χθες έκανα πολύ σημαντικές επαφές, πριν από αυτό ήμουν τρία 24ωρα στο Αγιο Όρος.

Νιώθω πως έχω πάρει την ευλογία του Θεού, δεν φοβάμαι την οικονομική κρίση και είμαι έτοιμος να μπω στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα δημιουργούνται στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στη χώρα, πιστέψτε ότι υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα και εγώ θα τα φέρω ακόμη κι αν υπάρξει κίνδυνος. Δεν θα σταματήσω.

Η σωτηρία της Ελλάδας είναι στους Έλληνες της διασποράς και τους καλώ όλους να βοηθήσουν την Ελλάδα. Θέλω να νιώθω εγώ ευτυχισμένος με εσάς και εσείς με μένα, να υπάρχουν δουλειές για να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα και να γίνει η χώρας μας πραγματικός παράδεισος. Χθες ήμουν στο γήπεδο που ήταν γεμάτο και στήριζε με πολύ αγάπη την ομάδα. Σκεφτόμουν βλέποντας αυτή την εικόνα πως αυτός ο κόσμος μας έδωσε ένα δάνειο εμπιστοσύνης και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε».

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μητροπολίτης Ανθιμος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου που τόνισε πως ο Σαββίδης θα πρέπει να βοηθήσει και τον Ηρακλή. Στον τελευταίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απάντησε:

«Θέλω να πω στον Υπουργό πως υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο αλλά μόνο ένας ΠΑΟΚ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. Αυτός ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έχει πιθανότητες να φύγει σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ.

Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ».

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.