Με ιστολόγια, ρεπορτάζ και ζωντανές μεταδόσεις από τους ίδιους τους χρήστες

Οι Anonymous λανσάρουν δικτυακό τόπο

Η αμφιλεγόμενη οργάνωση χάκερ Anonymous λανσάρει ένα δικτυακό τόπο που θα προσφέρει ειδήσεις και ενημερωτικά ιστολόγια που συνεισφέρουν οι ίδιοι οι χρήστες.

Ο δικτυακός τόπος Your Anon News επεκτείνει την ομώνυμη υπηρεσία που προσφέρουν ήδη οι Anonymous μέσω του Facebook, του Twitter και του Tumblr.

«Πιστεύουμε ότι θα ήταν ωφέλιμο για το κοινό μας να υπάρχουμε ως κοινότητα πέρα από τις απλές αλληλεπιδράσεις στα κοινωνικά μέσα» αναφέρουν οι ανώνυμοι «χακτιβιστές».

Μέσω της νέας υπηρεσίας θέλουν να προσφέρουν «πληροφορίες που κρίνονται ως ζωτικής σημασίας, διαχωρίζοντάς τες από το κουτσομπολιό της πολιτικής και των διασημοτήτων που διαποτίζει τα κυρίαρχα μέσα».

Ο δικτυακός τόπος θα φιλοξενεί ιστολόγια, ρεπορτάζ, καθώς και ζωντανές μεταδόσεις.

Για τη δημιουργία της υπηρεσίας οι Anonymous συγκέντρωσαν το ποσό των 55.000 δολαρίων, χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή υπηρεσία αναζήτησης δωρεών και επενδύσεων Indiegogo.

Πάνω από 1.000 άτομα κατέθεσαν ποσά σε ειδικό λογαριασμό στο όνομα «Jackal Anon» και έλαβαν ω αντάλλαγμα μπλουζάκια, κούπες και άλλα αναμνηστικά των Anonymous.

Το τελευταίο διάστημα οι ανώνυμοι χακτιβιστές έχουν στρέψει την προσοχή τους στην τεταμένη κατάσταση της κορεατικής χερσονήσου, εξαπολύοντας κυβερνοεπιθέσεις εναντίον της Βορείου Κορέας.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.