Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φωτογραφία ντοκουμέντο πριν την έκρηξη στο Μαραθώνιο

Απρίλιος 19th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο ύποπτος αφήνει την τσάντα με τα εκρηκτικά κοντά στο νεκρό 8χρονο

Φωτογραφία -ντοκουμέντο- έβγαλε το FBI στο οποίο απεικονίζεται ο ύποπτος με το λευκό καπέλο κοντά στο τερματισμό του μαραθωνίου στη Βοστώνη να αφήνει την τσάντα με τα εκρηκτικά κοντά στον 8χρονο Martin Richard Boston, που έχασε τη ζωή του.

Ο 22χρονος Σουνίλ Τριπάθι (με το λευκό καπέλο) παραμένει ασύλληπτος, ενώ ο συνομήλικος του Μίκε Μουλουγκέτα (με το μαύρο καπέλο ) εξέπνευσε νωρίτερα στο νοσοκομείο, μετά τον τραυματισμό του κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι είναι ο Τριπάθι είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και οπλοφορεί. Μάλιστα, οι αρχές τονίζουν ότι στους δρόμους της Βοστώνης υπάρχουν εκρηκτικοί μηχανισμοί οι οποίοι δεν έχουν πυροδοτηθεί και καλεί τον κόσμο στην περιοχή του Watertown να παραμείνει στα σπίτια του.

This entry was posted on Παρασκευή, Απρίλιος 19th, 2013 at 20:12 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply