Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών ,συνεδρίασε την Δευτέρα 15/4/2013 μετά από τις συναντήσεις που είχε με τον Βουλευτή κ. Τιμολέων Κοψαχείλη, τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Γεώργιο Δασταμάνη, τον Δήμαρχο Γρεβενών κ.Δημοσθένη Κοπτσίδη και με κλιμάκιο Βουλευτών της Ν.Δ και εκτίμησε τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών .

Κατά τις συναντήσεις τέθηκαν τα ζητήματα: της ανεργίας ,οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων του Νομού μας, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία ΠΙΝΔΟΣ ΑΒΕΕ, η πορεία του Οδικού άξονα Ε65,το οδικό δίκτυο του Νομού, το Σχέδιο Πόλεως, οι Εργατικές Κατοικίες Κυρακαλής, η πορεία του νέου οικισμού στα πατώματα, η ανάπτυξη της περιοχής μας, η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, η στελέχωση της Επιθεώρησης Εργασίας, η στελέχωση των Ιατρείων ΙΚΑ και του Νοσοκομείου και άλλα αιτήματα – προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους .

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.