Ανθρωποκυνηγητό στη Μανωλάδα για τρεις δράστες που είναι οπλισμένοι με καραμπίνες και πιστόλια
– Σε σοβαρή κατάσταση οι 8 από τους 35 τραυματίες
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε στη Μανωλάδα Ηλείας. 200 μετανάστες τόλμησαν να ζητήσουν τα μεροκάματα έξι μηνών και οι επιστάτες απάντησαν με βροχή από σφαίρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα, όταν περίπου 200 εργάτες από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι δουλεύουν στα χωράφια, πήγαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Aντί του ιδιοκτήτη των χωραφιών συνάντησαν τους επιστάτες ηλικίας 39, 27 και 21 ετών. Οι επιστάτες αρνήθηκαν να τους επιτρέψουν να δουν τον εργοδότη, οι εργάτες αντέδρασαν και τότε ξεκίνησε συμπλοκή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας από τους τρεις επιστάτες, σήκωσε το κυνηγετικό όπλο του και… άρχισε να πυροβολεί εναντίων των εργατών!

Ακολούθησε πανικός. Οι εργάτες άρχισαν να τρέχουν στα χωράφια και τους τρεις επιστάτες να ακολουθούν και να τους πυροβολούν εν ψυχρώ.

Από τους πυροβολισμούς 25 άτομα τραυματίστηκαν. Οι οκτώ σοβαρά. Οι τρεις δράστες μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Παρά τις έρευνες της αστυνομίας παραμένουν άφαντοι.

Newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.