Πάμε Πλατεία!

Πάμε Πλατεία!Να δούμε… μπαλάρα! Ισόπαλοι 3-3 ήρθαν Πανιώνιος και SKODA Ξάνθη για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα!

Πανιώνιος και SKODA Ξάνθη είχαν όρεξη για ωραία μπάλα και το απέδειξαν! Οι δύο ομάδες έμειναν στο 3-3, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Ακρίτες να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 30’! Με την ισοπαλία αυτή, σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, οι Ακρίτες μένουν εκτός -και τυπικά- από τα play offs.

Το ματς

Το καλό… ματς από τα πρώτα λεπτά φαίνεται! Η Ξάνθη πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στη Νέα Σμύρνη, αφού χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να πάρει το προβάδισμα με τον Μάνταλο. Από εκείνο και το σημείο μέχρι και το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν το σκορ. Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι Ακρίτες θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα, ο Μαρίν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ύστερα από την αγκωνιά που έριξε στον Γουνδουλάκη, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Έτσι, ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αριθμητική του υπεροχή, φέρνοντας το ματς στα ίσα με τον Αραβίδη μερικά λεπτά αργότερα. Η συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-1, με τον Μαρσελίνιο να χάνει μία τεράστια ευκαιρία στο 42’ για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ό,τι έκανε η Ξάνθη στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, έκανε ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο! Η ομάδα της Νέα Σμύρνης μέσα σε τέσσερα λεπτά πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα με τον Κολοβό, ωστόσο οι Ακρίτες –τρία λεπτά αργότερα- ισοφάρισαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου. Από εκεί και πέρα, οι Ακρίτες ήταν αυτοί που έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο με τους Μαρσελίνιο και Σολτάνι να χάνουν πολλές ευκαιρίες για το τρίτο γκολ, με τον Βραζιλιάνο να έχει και δοκάρι (69’)! Και εκεί που έδειχναν όλα πως οι δύο ομάδες θα αρκεστούν στο 2-2, ο Μαρσελίνιο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σμιθ από τον Κούρο στο 84’, με τον Κουλουχέρη στο 88’ να διαμορφώνει το τελικό 3-3!

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανιώνιος-SΚODA Ξάνθη για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας (61’ Παναγιωτούδης), Σάμαρης (70’ Ντούνης), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Μενδρινός.

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Ανδράλας, Οκόγιε, Μπούζας, Κοντοχρήστος.

SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Μάνταλος (86’ Πρίττας), Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Σολτάνι (81’ Σμιθ), Γούτας, Ντιέ (70’ Ντάνι).

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μάρτινς.

 

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.