http://4.bp.blogspot.com/-CLrUv_zECbM/UWa4NULLjyI/AAAAAAAB04o/8VZVIOVlXmw/s1600/1.JPG

Την Κυριακή 14-4-2013 & ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών ο Πρωτέας αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αργοναύτη Καλαμαριάς .
Η ομάδα των Γρεβενών θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Καλαμαριάς , σε ένα παιχνίδι όπου το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας αναμένεται να γεμίσει και πάλι ασφυκτικά από τους φίλους του Πρωτέα .

Το Δ.Σ. του Πρωτέα δηλώνει ότι η ομάδα των Γρεβενών θα αγωνιστεί για την αξιοπιστία της και την ιστορία της με μοναδικό στόχο την νίκη και καλεί τους φίλους της ομάδας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν να βοηθήσουν και πάλι με την παρουσία τους ,την προσπάθεια των παικτών μας για την κατάκτηση μιας ακόμη νίκης.

Star-fm.gr: Να θυμήσουμε τις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος του Πρωτέα, Μπάμπης Πενλίδης, στην κοινή συνέντευξη στον Star-Fm 933 με τον Ιορδάνη Καραιορδανίδη (προέδρου του ΓΣΓ), πως στόχος της ομάδας είναι μόνο η νίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.