http://www.newsauto.gr/wp-content/uploadss/2013/04/4troxoi_proto_teuxos1.jpgΗ οικονομική κρίση που έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό τον κλάδο του αυτοκινήτου δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε το παλαιότερο περιοδικό του ειδικού Τύπου. Το Διοικητικό Συμβούλιο των Τεχνικών Εκδόσεων αποφάσισε την αναστολή έκδοσης των περιοδικών της, τουλάχιστον έως τις 8 Μαΐου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων.

Με την απόφαση αυτή τίθεται σε κίνδυνο η ύπαρξη των 4 Τροχών, του περιοδικού που έγινε συνώνυμο του αυτοκινήτου στη χώρα μας. Μετρά περισσότερα από 42 χρόνια λειτουργίας, καθώς εκδόθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1970. Παράλληλα διακόπτεται και η κυκλοφορία του εβδομαδιαίου Auto Bild Hellas.

Η ανακοίνωση της «Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ»:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ», στη συνεδρίαση της από 10 Απριλίου 2013, εξέτασε τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη συνέχιση των εργασιών της εταιρείας.

Μετά από πολύωρη συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν υφίστανται οι προϋποθέσεις αντιμετώπισης των εντεινόμενων οικονομικών προβλημάτων προκειμένου να εκδοθούν τα περιοδικά.

Το Δ.Σ συνεκάλεσε τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας για να λάβει θέση και να αποφασίσει για την κρίσιμη αυτή κατάσταση και θα παραμείνει στη διοίκηση της εταιρείας πράττοντας μόνο τα αναγκαία κατά νόμο για τη συντήρηση και τη διαφύλαξη των συμφερόντων της εταιρείας μέχρι τότε.”

www.newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.