Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αναστολή έκδοσης των “4 Τροχών”

14 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://www.newsauto.gr/wp-content/uploadss/2013/04/4troxoi_proto_teuxos1.jpgΗ οικονομική κρίση που έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό τον κλάδο του αυτοκινήτου δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε το παλαιότερο περιοδικό του ειδικού Τύπου. Το Διοικητικό Συμβούλιο των Τεχνικών Εκδόσεων αποφάσισε την αναστολή έκδοσης των περιοδικών της, τουλάχιστον έως τις 8 Μαΐου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων.

Με την απόφαση αυτή τίθεται σε κίνδυνο η ύπαρξη των 4 Τροχών, του περιοδικού που έγινε συνώνυμο του αυτοκινήτου στη χώρα μας. Μετρά περισσότερα από 42 χρόνια λειτουργίας, καθώς εκδόθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1970. Παράλληλα διακόπτεται και η κυκλοφορία του εβδομαδιαίου Auto Bild Hellas.

Η ανακοίνωση της «Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ»:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ», στη συνεδρίαση της από 10 Απριλίου 2013, εξέτασε τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη συνέχιση των εργασιών της εταιρείας.

Μετά από πολύωρη συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν υφίστανται οι προϋποθέσεις αντιμετώπισης των εντεινόμενων οικονομικών προβλημάτων προκειμένου να εκδοθούν τα περιοδικά.

Το Δ.Σ συνεκάλεσε τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας για να λάβει θέση και να αποφασίσει για την κρίσιμη αυτή κατάσταση και θα παραμείνει στη διοίκηση της εταιρείας πράττοντας μόνο τα αναγκαία κατά νόμο για τη συντήρηση και τη διαφύλαξη των συμφερόντων της εταιρείας μέχρι τότε.”

www.newsauto.gr

This entry was posted on Κυριακή, 14 Απριλίου, 2013 at 20:22 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply