Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βρετανία: Αστυνομικός έχασε τη θέση του μετά από τουίτ για τη Θάτσερ

12 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Ο θάνατός της άργησε 87 χρόνια, ελπίζω να ήταν οδυνηρός και εξευτελιστικός»

Βρετανία: Αστυνομικός έχασε τη θέση του μετά από τουίτ για τη Θάτσερ

Βρετανός αστυνομικός που έγραψε σειρά τουίτ στα οποία επέχαιρε για τον θάνατο της Μάργκαρετ Θάτσερ παραιτήθηκε από τη θέση του στην Μητροπολιτική Αστυνομία.

Ο θάνατος της πρώην πρωθυπουργού «άργησε 87 χρόνια» έγραφε ο Τζέρεμι Σκοτ σε ένα από αυτά ενώ σε άλλο ευχήθηκε το τέλος της να ήταν «οδυνηρό και εξευτελιστικό».

«Ο κόσμος είναι πλέον καλύτερος», ο θάνατος της Θάτσερ «θαυμάσια είδηση» έγραψε ακόμη και ευχήθηκε να πάρουν σειρά ο πρωθυπουργός Κάμερον, ο υπουργός Οικονομικών Όσμπορν και η υπουργός Εσωτερικό Μέι.

Όταν το θέμα δημοσιοποιήθηκε, ο αστυνομικός πήγε το ζήτημα στην Διέυθυνση Επαγγλεματικών Προτύπων. Η παραίτηση που υπέβαλε έγινε αμέσως δεκτή, πριν η αστυνομία τον θέσει σε διαθεσιμότητα.

Πρόκειται για «εντελώς απαράδεκτη» συμπεριφορά, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας λέγοντας ότι είναι σωστό ότι ο Σκοτ παραιτήθηκε.

Ο θάνατος της Θάτσερ προκάλεσε αυθόρμητα πάρτι στη Βρετανία, ιδίως σε πόλεις και περιοχές που δοκιμάστηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από την πολιτική της.

Η κηδεία της πρώην πρωθυπουργού θα γίνει την Τετάρτη.

ΔΟΛ

This entry was posted on Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2013 at 23:09 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply