Η Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, προηγήθηκε στο 50΄με τον Παστόρε αλλά η είσοδος του Μέσι στο ματς άλλαξε τα δεδομένα και οι Καταλάνοι πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με το γκολ του Πέδρο στο 71΄. Με δύο νίκες και με το ίδιο σκορ (2-0) πήρε η Μπάγερν Μονάχου το εισιτήριο επί της Γιουβέντους.

BAR-PAR-HIGH από footballdaily1
Από δύο ισπανικές και δύο γερμανικές ομάδες θα αποτελείται η φάση των ημιτελικών στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαρτσελόνα δύσκολα και η Μπάγερν σαφώς πιο εύκολα ξεπέρασαν τα εμπόδια που τους έβαλαν Παρί και Γιουβέντους και συνάντησαν στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης την Ρεάλ και την Ντόρτμουντ.

Για να συμβεί αυτό η Μπαρτσελόνα είδε τον… χάρο με τα μάτια της, αφού η απουσία του Μέσι από το αρχικό σχήμα και η εξαιρετική εμφάνιση της Παρί ανέβασαν τον δείκτη δυσκολίας, παρά το 2-2 του πρώτου αγώνα.

Ο Παστόρε έδωσε το προβάδισμα στους Γάλλους στο 50ο λεπτό, αλλά η είσοδος του Μέσι στο παιχνίδι δέκα λεπτά αργότερα άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης και στο 71΄ο Πέδρο σημείωσε το “χρυσό”, όπως, αποδείχτηκε γκολ για τους “μπλαουγκράνα”.

Juventus-Bayern Monaco 0-2 Highlights All Goals από marcoxxx46
Την ίδια ώρα στο Τορίνο η Μπάγερν, πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε κανείς, επιβεβαίωνε την ανωτερότητα της επί της Γιουβέντους. Ο Μάντζουκιτς στο 64΄και ο Πιζάρο στις καθυστερήσεις έγραψαν το 0-2 των “Βαυαρών” κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας, οι οποίοι έδειξαν ανήμποροι να διεκδηκήσουν κάτι παραπάνω στο θεσμό.

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.