http://3.bp.blogspot.com/-NQ6TbszY47M/UWLunL06xaI/AAAAAAAB0jM/ielTeO4qYjY/s1600/P4070477.JPGΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Συνεχίζονται οι δράσεις της Τ.Ο. Κοζάνης σε όλο το νομό με σκοπό την απευθείας επικοινωνία μας με τους συμπολίτες μας και την πληροφόρηση τους σχετικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με το κίνημα μας.

Κλιμάκιο στελεχών της Χρυσής Αυγής βρέθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου στο Τσοτύλι Βοΐου Κοζάνης όπου σε έναν κατάμεστο από κόσμο χώρο συζητήθηκαν οι πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης,  Λορίδας Φαίδων, μίλησε για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σε θέματα οικονομίας, λαθρομετανάστευσης, ανεργίας κλπ. και συζήτησε μαζί με τους πολίτες του Βοΐου για προβλήματα και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος. Συζητήθηκε επίσης το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής, η βοήθεια που παρέχουμε σε δεκάδες οικογένειες που πλήττονται από τη μνημονιακή πολιτική και δεν έχουν ούτε τα πως το ζειν,  η αιμοδοσία που γίνετε από μέλη μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθώς και το κοινοβουλευτικό έργο που γίνετε και αφορά την Κοζάνη και γενικά όλη τη Δυτική Μακεδονία.

http://4.bp.blogspot.com/-6_ap_H-uSPg/UWLumZfAm-I/AAAAAAAB0jE/6HgALYHydok/s1600/P4070466.JPG

Η συμμετοχή στην εκδήλωση μας από τους πολίτες του Τσοτυλίου και των γύρω κοινοτήτων ήταν μαζική και ένθερμη, γεγονός που αποδεικνύει ότι η απήχηση της Χρυσής Αυγής δυναμώνει μέρα με την ημέρα σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Δεσμευόμαστε σε όλους τους πολίτες του νομού Κοζάνης αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ότι τους απασχολεί και με όλες μας τις δυνάμεις, στο μέτρο του δυνατού, θα προωθούμε λύσεις για τα προβλήματα που τους απασχολούν, μέσω του κοινοβουλευτικού έργου που γίνετε από τους 18 συναγωνιστές στη Βουλή, αλλά και έξω στο δρόμο με τις δράσεις και το κοινωνικό έργο που γίνετε σε κάθε τοπική οργάνωση ανά την Ελλάδα.

Τ.Ο. Κοζάνης, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.