«Αντίο» της Κέρκυρας μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό

H Κέρκυρα αποχαιρέτησε και μαθηματικά τη Σούπερ Λίγκα, καθώς ηττήθηκε μέσα στην έδρα της 2-1 από τον Λεβαδειακό για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Λιβαδειάς προηγήθηκε δύο φορές, με τους Ροτζέριο (6′), Κούρμπο (71′) και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Αγρίτη (45′) χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο.
Οι -ούτως ή άλλως- ελάχιστες ελπίδες που διατηρούσε σήμερα η Κέρκυρα για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, ψαλιδίστηκαν κι άλλο με το «καλημέρα», όταν ο Ροτζέριο στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια παίχθηκε κακό ποδόσφαιρο, με το Λεβαδειακό να βολεύεται στο γκολ που πέτυχε και μόνο στα τελευταία λεπτά του α’ ημιχρόνου ανέβηκε ο ρυθμός. Και ακριβώς πριν το τελευταίο σφύριγμα (45′), ο Αγρίτης με πλασέ ισοφάρισε. 

Με τη έναρξη του β’ μέρους, ο Λεβαδειακός παρ’ ολίγο να σκοράρει πάλι, αλλά στο τετ-α-τετ που είχε ο Βασιλείου με τον Αναστασόπουλο, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 58′ η Κέρκυρα απώλεσε τη δική της ευκαιρία, όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Σταμόγιαννου και στο 71′ ο Λεβαδειακός πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, όταν αρχικά ο Ροτζέριο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Κούρμπος αφύλαχτος έκανε το 1-2. Τα τελευταία λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι σημαντικό και πλέον η Κέρκυρα έγινε η πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Κέρκυρα – Λεβαδειακός για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λισγάρας, Κυριακίδης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Πετρούσης, Σταμόγιαννος (83′ Κρητικός), Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης (57′ Ηλιάδης), Γκέσιος (87′ Βασιλόγιαννης), Τσοκάνης, Κυβελίδης, Αθανασίου, Αγρίτης.

ΛΕΒAΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ροτζέριο (91′ Κοραντίνι), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Ακόστα (63′ Καγιεχόν), Πόι, Βασιλείου (86′ Μαχαίρας).

 

ΔΟΛ, ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.