Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Πολιτικής Επιστήμης, διοργανώνουν ημερίδα στην Κοζάνη, με θέμα «Η Δημοκρατία στην κρίση».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης (Οδός Ίωνος Δραγούμη 9 – 11).Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί.

Εισηγήσεις θα κάνουν οι : Κώστας Βεργόπουλος, Άρις Καζάκος, Ιφιγένεια Καμτσίδου, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Κώστας Χρυσόγονος, Ρούλης Κοκελίδης

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών και Πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ κ. Μόσχος Βοϊτσίδης

Μετά τις εισηγήσεις θα γίνει διάλογος με ερωτήσεις, τοποθετήσεις και παρεμβάσεις. Την ημερίδα συντονίζει ο δημοσιογράφος και εργασιακός εκπρόσωπος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης Κώστας Δαβάνης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εφημερίδες Γραμμή, Διαφάνεια, Δυτική, Θάρρος, Πρωινή,

Πρωινός Λόγος, Πτολεμαίος, Χρόνος

Ραδιόφωνα ΕΡΑ Κοζάνης (ΕΡΤ), Veto FM,

Sierra FM Σιάτιστας, Ράδιο Σιάτιστα, Ράδιο Γαλατινή Power FM

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Flash TV, Top Channel, West Channel

Ιστοσελίδες ενημερωτικού χαρακτήρα www.eordaia.org, www.kozan.gr, www.kozanimedia.gr, www.kozani.net, www.kozani.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.