Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποδηλάτης «χούφτωσε» ξανθό μοντέλο στο βάθρο

5 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ποδηλάτης «χούφτωσε» ξανθό μοντέλο στο βάθροΤον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του σλοβάκου ποδηλάτη Πέτερ Σάγκαν, ο οποίος τσιμπάει τα οπίσθια ξανθού μοντέλου στο βάθρο των νικητών του ποδηλατικού Γύρου της Φλαμανδίας.

Η 25χρονη γραμματέας Μάγια Λέιε δήλωσε έξαλλη με την ενέργεια του 23χρονου επαγγελματία αθλητή και τόνισε: «Ήταν ανάρμοστο. Ένιωσα το χέρι του και ήθελα να γυρίσω και να του αστράψω ένα χαστούκι. Τελικά δεν το έκανα, γιατί θα το έβλεπαν εκατομμύρια άνθρωποι. Μου ήταν προτιμότερο, να φερθώ επαγγελματικά. Δεν μίλησα μαζί του, όμως το βλέμμα μου του έλεγε, ότι δεν επιτρέπεται να κάνεις κάτι τέτοιο».

Ο Σλοβάκος ζήτησε αργότερα συγνώμη με ένα βιντεομήνυμα προς την ξανθιά κοπέλα. Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά, που έρχεται το όνομα του Σάγκαν στην επικαιρότητα εξαιτίας ενός τέτοιου περιστατικού σεξουαλικής παρενόχλησης. Ο ποδηλάτης είχε προκαλέσει σχόλια το 2012 στον Γύρο της Γαλλίας, όταν τον πλησίασε μία γυναίκα για αυτόγραφο σε ένα πλακάτ και αυτός προτίμησε να υπογράψει στο…ντεκολτέ της!

ΔΟΛ

This entry was posted on Παρασκευή, 5 Απριλίου, 2013 at 19:48 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply