Όλοι μας πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί τη σημαίνει η μέρα που γεννηθήκαμε. Έχουμε ακούσει πολλές «προλήψεις» για τους Σαββατογεννημένους, πως τα λόγια τους βγαίνουν πάντα πραγματικότητα και ότι οι ευχές και οι κατάρες που δίνουν …πιάνουν!  Τι συμβαίνει όμως με τις υπόλοιπες μέρες γέννησης; Τι συμβολίζουν ;Ποια είναι η άποψη της αστρολογίας; Τι χαρακτηριστικά μας χαρίζει η μέρα της γέννησής μας;  Σύμφωνα λοιπόν με τις αρχές της αστρολογίας, κάθε μέρα της εβδομάδας έχει κυβερνήτη της έναν πλανήτη, που μας επηρεάζει στη ζωή,  με διαφορετικό τρόπο.

Μάθε λοιπόν,  τα χαρακτηριστικά που σου προσδίδει η μέρα της  γέννησής σου

ΔΕΥΤΕΡΑ: Η Δευτέρα έχει ως κυβερνήτη της την Σελήνη και σύμφωνα με στατιστικές μελέτες που έχουν γίνει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί αυτή την μέρα έχουν μία πολύ γλυκιά φυσιογνωμία αλλά και πολύ εκφραστικά μάτια.   Η μέρα της γέννησής σου φανερώνει ότι είσαι ένα άτομο συναισθηματικό, ονειροπόλο, με ζωηρή φαντασία αλλά και καλλιτεχνικά ταλέντα.  Η ψυχολογική σου διάθεση αλλάζει, εκεί που μπορεί να νιώθεις ευτυχία και να γελάς σαν μικρό παιδί, εκεί ξαφνικά μελαγχολείς και νιώθεις μέσα σου ένα συναισθηματικό κενό. Τα σκαμπανεβάσματα λοιπόν είναι το στοιχείο που σου προσδίδει η μέρα που γεννήθηκες.  Το ατού σου είναι ότι κρύβεις μέσα σου μεγάλη δημιουργικότητα, οι ιδέες σου είναι ξεχωριστές και μπορείς να τελειοποιείς με άψογο τρόπο κάθε τι που καταπιάνεσαι!

ΤΡΙΤΗ: Η Τρίτη είναι η μέρα που ο κυβερνήτης της είναι ο πλανήτης Άρης.  Αν γεννήθηκες λοιπόν αυτή την μέρα, είσαι ένα άτομο ζωηρό, ενεργητικό  και ιδιαίτερα δραστήριο. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της μαχητικότητας, για αυτό και εσύ από την πλευρά σου είσαι ένας άνθρωπος που δεν το βάζεις εύκολα κάτω, αλλά δίνεις τις μάχες σου προκειμένου να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις.  Η επιμονή σου αλλά και η βιασύνη σου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σ ου.  Θέλεις πάση θυσία να γίνεσαι το δικό σου,  γίνεσαι αρκετά πιεστικός με τους γύρω σου και βιάζεσαι για να δεις  τις εξελίξεις που προσμένεις στη ζωή σου!  Διαθέτεις γενναιοδωρία και έχεις την καρδιά μικρού παιδιού! Όταν ένας άνθρωπος σε προδώσει, ή δεν σου φερθεί με τον τρόπο που σου αξίζει, τότε καλύτερα να ψάξει «τρύπα» να κρυφτεί!  Είσαι οξύθυμος χαρακτήρας, όμως τα νεύρα σου περνούν πολύ γρήγορα…

ΤΕΤΑΡΤΗ: Αν γεννήθηκες την Τετάρτη, τότε είσαι ένα χαρωπό και επικοινωνιακό άτομο! Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα φυσικά επειδή η Τετάρτη έχει ως κυβερνήτη της τον πλανήτη Ερμή, που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία και τα ταξίδια! Είσαι λοιπόν ένας άνθρωπος κοινωνικός, με πολλές φιλίες, σου αρέσει η διασκέδαση και η καλή ζωή! Η γνώση είναι απαραίτητη στη ζωή σου, θέλεις να αποκτάς νέες εμπειρίες και απεχθάνεσαι την στασιμότητα.  Είσαι άνθρωπος της λογικής για αυτό και πολλές φορές μπορεί να κριθείς και ως «ψυχρός εκτελεστής»  !Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί, τα άτομα που έχουν γεννηθεί την ημέρα Τετάρτη, είναι ιδιαίτερα εύστροφα και με πολυδιάστατο μυαλό!

ΠΕΜΠΤΗ: Η Πέμπτη είναι η μέρα που ο κυβερνήτης της είναι ο πλανήτης Δίας. Είσαι ένας άνθρωπος ευχάριστος, αισιόδοξος και το χαμόγελο δεν λείπει ποτέ από τα χείλη σου. Πολλές φορές μπορεί να διακρίνεσαι από επιπολαιότητα, ή έχεις την τάση να βαριέσαι πολύ γρήγορα! Σου αρέσει η γνώση και κάνεις πολλά όνειρα για την προσωπική σου εξέλιξη και επέκταση! Τα ταξίδια, τα ζώα αλλά και τα παιδιά είναι οι τρείς μεγάλες αγάπες της ζωής σου!  Επιπλέον είσαι ένας άνθρωπος που τιμάς την αξία της φιλίας, για αυτό και διαθέτεις πολλούς μακρόχρονους φιλικούς δεσμούς. Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες που έχουν γίνει, την ημέρα Πέμπτη έχουν γεννηθεί αρκετοί δημοφιλείς  αθλητές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αν γεννήθηκες Παρασκευή, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι κυβερνήτης αυτής της μέρας δεν είναι άλλος από τον πλανήτη Αφροδίτη. Είσαι ένας τρυφερός άνθρωπος, που βάζεις ως προτεραιότητα της ζωής σου την αγάπη και τις σχέσεις. Έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα και εξαίρετο γούστο. Λατρεύεις τη μουσική, το χορό και χαλαρώνεις με το σινεμά και το θέατρο.  Σου αρέσει το καλό φαγητό, η πολυτέλεια και προσέχεις πολύ την εμφάνισή σου.  Το αρνητικό σου στοιχείο είναι η υπερβολική ευαισθησία σου. Πληγώνεσαι εύκολα και παρεξηγείσαι με το παραμικρό!  Είναι αποδεδειγμένο ότι όλα τα νέα ξεκινήματα που κάνεις στη ζωή σου – σε καριέρα, αισθηματικά κτλ- την ημέρα της γέννησής σου, δηλαδή Παρασκευή, είναι δεδομένο ότι θα έχουν  επιτυχή έκβαση, για αυτό και προτίμησε αυτή την μέρα να δραστηριοποιείσαι!

ΣΑΒΒΑΤΟ: Σίγουρα όσοι ακούν ότι έχεις γεννηθεί Σάββατο, θα υποστηρίζουν ότι είσαι ένα άτομο που τα λόγια σου βγαίνουν πάντα αληθινά.  Έχει αποδειχθεί ότι οι Σαββατογεννημένοι, είναι άνθρωποι που πράγματι ότι πουν, μετά από λίγο συμβαίνει και αυτό δεν είναι απλά και μόνο μία προκατάληψη! Κάτι το οποίο δεν γνωρίζατε, είναι ότι η ημέρα του Σαββάτου έχει κυβερνήτη της τον πλανήτη Κρόνο.  Έτσι λοιπόν αν γεννήθηκες Σάββατο, είσαι ένα σοβαρό και υπεύθυνο άτομο με πρακτικό και συγκροτημένο μυαλό.  Αντιμετωπίζεις κάθε ζήτημα της ζωής με μεγάλη σοβαρότητα, όμως στερείς από τον εαυτό σου τις στιγμές αυθορμητισμού, επιπολαιότητας και ανεμελιάς. Ενδέχεται να αναγκάστηκες  από πολύ μικρή ηλικία να αναλάβεις  αρκετές υπευθυνότητες και να μην απόλαυσες  την ξεγνοιασιά των παιδικών ή εφηβικών χρόνων.  Από στατιστικές έρευνες έχει αποδειχθεί ότι οι «Σαββατογεννημένοι» έχουν πολλές ερωτικές επιτυχίες. Ότι βάλεις στο μυαλό σου στον αισθηματικό τομέα, μετά από λίγο θα γίνεται πραγματικότητα.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Αν γεννήθηκες Κυριακή, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης της ημέρας  που αντίκρισες για πρώτη φορά τον κόσμο! Τι σημαίνει αυτό; Είσαι λοιπόν ένα κεφάτο, μεγαλόψυχο και δημιουργικό άτομο, με μεγάλο δυναμισμό  και αρκετή γενναιοδωρία. Η ειλικρίνεια είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά σου, θα πεις πάντα την αλήθεια, ακόμα και αν ξέρεις ότι  θα πικράνεις το άτομο που έχεις απέναντί σου.  Στο λεξιλόγιό σου δεν υπάρχει η λέξη «ήττα», γιατί είσαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.  Καταφέρνεις πάντα να πετυχαίνεις ότι βάλεις στο μυαλό σου, ακόμα και αν υπάρχουν αρκετά εμπόδια.  Η αισιοδοξία και η συνέπειά σου είναι δύο από τα μεγαλύτερα ατού σου!

 

www.oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.