Εξιχνιάστηκαν συνολικά 16 περιπτώσεις κλοπών -Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος 53χρονου συνεργού του

Την Τρίτη (02-04) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, συνέλαβαν έναν 49χρονο Έλληνα υπήκοο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 49χρονος πιάστηκε επ αυτοφόρω ενώ βρισκόταν μέσα σε κατάστημα πώλησης χρωμάτων, έχοντας παραβιάσει με κατσαβίδι την κυρία είσοδο αυτού, με σκοπό την κλοπή. Λίγη ώρα νωρίτερα αποπειράθηκε να παραβιάσει με την ιδία μέθοδο την είσοδο κρεοπωλείου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 49χρονος, από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάρτιο του 2013, διέπραξε άλλοτε μόνος του και άλλοτε από κοινού με έναν 53χρονο Έλληνα συνεργό του, στην πόλη των Γρεβενών δεκατέσσερις (14) κλοπές σε εμπορικά καταστήματα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τα οποία αφαίρεσε διάφορα χρηματικά ποσά, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
• διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια),
• ένα ζευγάρι γάντια και
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν

Ο συλληφθείς, ο οποίος σε προγενέστερο χρόνο είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr  βρέθηκε κι ένας υπολογιστής, που προφανώς δεν πρόλαβε να πουλήσει, και επιστράφηκε στην κάτοχό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.