Από τα χέρια του...Ο Πανθρακικός, παρά την απουσία του Παπαδόπουλου, έφυγε «αλώβητος» από το «Κλ. Βικελίδης», αφού απέσπασε «λευκή» ισοπαλία, 0-0, από τον Άρη και τον έμπλεξε για τα καλά στην υπόθεση παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αν ήταν προσεκτικός σε δύο σημαντικές ευκαιρίες που έκανε.

Αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, πολλές κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες για τους γηπεδούχους, με τους Ζαραδούκα και Παπαστεριανό να φεύγουν νωρίτερα για τα αποδυτήρια. Παράπονα από τους «κίτρινους» για την διαιτησία του Μάνταλου.

Μεγάλη ευκαιρία, χαμένη για τον Άρη, να πάρει το τρίποντο και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα, ενώ την επόμενη ομάδα αγωνίζεται με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στην Κομοτηνή με τον ΟΦΗ, οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς:

Πάθος, νεύρα, κίτρινες κάρτες και… απερισκεψίες περιελάμβανε το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση του Άρη με τον Πανθρακικό. Οι δύο ομάδες έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, θα έφερνε ένα βήμα πιο κοντά την Football League. Μάλιστα, το παιχνίδι θα μπορούσε να τιναχτεί στον αέρα, όταν ο Μπαϊκαρά αποφάσισε να μην τηρήσει το Fair Play και σε συνδυασμό με μια… υπερβολή του λίγο νωρίτερα δέχτηκε φραστική επίθεση από όλους τους παίκτες και τον πάγκο των «κίτρινων».

Κάπου εκεί ο Μάνταλος γέμισε το μπλοκάκι του με παίκτες που έχουν δεχθεί κάρτες, ενώ παράλληλα οι αρχηγοί των δύο ομάδων ανέλαβαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να κάνουν κάποιες φάσεις, με μοναδική εξαίρεση ένα πολύ όμορφο γυριστό του Πουλίδο. Το πρώτο μέρος βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα και το δεύτερο μέρος να τα κρίνει όλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο, ποιοτικά, από το πρώτο. Οι «κίτρινοι» άρχισαν να πιέζουν πολύ τον Πανθρακικό, να προσπαθούν να τον κλείσουν στα καρέ του και φυσικά έψαχναν το τέρμα που θα τους έδινε το κεφάλι στο σκορ και τη νίκη. Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και οι κινήσεις από τον πάγκο, του Σούλη Παπαδόπουλου. Από την άλλη πλευρά, ο Πανθρακικός, έδειχνε να κρατάει με σχετική ευκολία το μηδέν στην εστία του.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και γκολ, όμως σε δύο περιπτώσεις, ο Βαϊρουά και ο Μίνγκας δαπάνησαν εξαιρετικές ευκαιρίες, με τον Διούδη να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης έδωσε μια ανάσα στον Πανθρακικό και πήρε από α χέρια του Άρη μια μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει την ομάδα της Κομοτηνής και να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, μετά από αποβολή του Ζαραδούκα και… εσκεμμένη δεύτερη κίτρινη που πήρε ο Παπαστεριανός, ο οποίος συμπλήρωνε επτά κάρτες και θα έχανε δύο παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας (51’ Τριανταφυλλάκος), Πουλίδο, Ζαραδούκας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (82’ Σουνάς), Τάτος, Διαμαντάκος (72’ Αγγελούδης), Αγάνθο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.