http://4.bp.blogspot.com/-k0tv6gTAL8I/UUrfL_XuSrI/AAAAAAABxkk/lJF6mW8xCqI/s1600/papaiordanidis.jpgΣτη Φλώρινα βρέθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Παπαϊορδανίδης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Χρήστο Ναούμ, στα πλαίσια προετοιμασίας επίσημης επίσκεψής του στην Π.Ε. Φλώρινας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του συναντήθηκε με πολίτες ενώ πραγματοποίησε και ενημερωτική επίσκεψη στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Φλώρινας, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Δ.Σ., κα Τσάτσα Ολυμπία.

Η κα Τσάτσα μίλησε για το σημαντικό έργο που προσφέρει, η μοναδική στη Δυτική Μακεδονία, προνοιακή δομή, την επιτυχή και επωφελή συγχώνευση των δύο προηγούμενων δομών (Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φλώρινας και Παιδόπολη «Αγία Όλγα» Φλώρινας») καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Με την σειρά του ο κ. Παπαϊορδανίδης, εξήρε το έργο της διοίκησης η οποία αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο και επωφελεία των φιλοξενουμένων παιδιών τις διαδικασίες συγχώνευσης καθώς και την ανάγκη να πραγματοποιείται ορθολογικός προγραμματισμός δράσεων και κατανομή πόρων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αρχή…Ζουμε Μαζί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.