Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους, για τον κρίσιμο αγώνα με την Βοσνία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, που θα θα μεταδώσει ζωντανά το MEGA από τη Ζένιτσα, το βράδυ της Παρασκευής (21:45).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερναντο Σάντος στην πρωινή προπόνηση έδειξε τους έντεκα της “μάχης” της Βοσνίας. Καρνέζης, Αβραάμ, Σωκράτης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Χολέμπας, Σαμαράς. Το plan b του Πορτογάλου.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο του 4-3-3, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και με τους παίκτες που έχει αποφασίσει για την εντεκάδα, μπορεί εύκολα να μετατρέπεται σε 4-4-2 με μία απλή μετατόπιση.

Στην χθεσινή πρωινή προπόνηση του Αγίου Κοσμά ο Σάντος έδειξε τα πλάνα του για την εντεκάδα, η οποία θα παραταχθεί σε διάταξη 4-3-3 με τους Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, δεξί μπακ τον Τοροσίδη και αριστερό μπακ τον Τζαβέλλα.

Τριάδα στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Τζιόλης (αμυντικό χαφ), Κατσουράνης (δεξί χαφ) και Καραγκούνης (αριστερό χαφ), ενώ στην επίθεση, αριστερά θα είναι ο Χολέμπας, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαμαράς.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο δίτερμα ο Σάντος έβαλε με τους βασικούς τον Μανιάτη και τον Γκέκα αντί των Τζαβέλλα και Τζιόλη. Έτσι, ο Χολέμπας γύρισε σε ρόλο μπακ και ο Σαμαράς πήγε αριστερά στην επίθεση. Ενώ ο Μανιάτης ππυ μπήκε στη θέση του Τζιόλη τράβηξε λίγο πιο πίσω μαζί του τον Καραγκούνη κι ο Κατοσυράνης αγωνίστηκε ως ελεύθερος σε μια αντιστροφή του τριγώνου της μεσαίας γραμμής.

www.megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.