Λεπτές ισορροπίες…Αν και δεν υπήρξε νικητής, το τελικό 1-1 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΟΦΗ δίνει και στους δύο από ένα βαθμό και… ανάσα ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Το αν βολεύτηκαν ή όχι με το τελικό 1-1 οι Λεβαδειακός και ΟΦΗ θα φανεί στο τέλος!

Ωστόσο, μετά την ήττα του Άρη και τον ένα βαθμό που πήραν οι δύο τους, αισθάνονται σίγουρα πιο άνετοι στην βαθμολογία, με τους Βοιωτούς να είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας να κερδίσουν εδώ και οκτώ αγωνιστικές (!) και τους Κρητικούς στο +3, οι οποίοι πήραν δεύτερο σερί εκτός έδρας πόντο.

Ανώτερη η ομάδα του Παράσχου στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με τον Λισγάρα στο 17’, προτού ο Παπάζογλου πετύχει το πρώτο του τέρμα μέσα στο 2013 (39’) για το τελικό σκορ. Πολύ κακό το δεύτερο μέρος.

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν είχαν κάποια καλή φάση, με τον Λεβαδειακό βέβαια να έχει τον έλεγχο. Η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους Βοιωτούς, όταν ο Πόι βρέθηκε στην περιοχή του ΟΦΗ, όμως το σουτ του ήταν κακό κι έφυγε παράλληλα από την εστία του Γουναρίοδη. Το γκολ βέβαια δεν άργησε να έρθει. Κι αυτό γιατί στο 17’ η άμυνα των Κρητικών ξέχασε τον Λισγάρα, ο οποίος σηκώθηκε μόνος του και με δυνατή κεφαλιά, «έγραψε» το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε για τους παίκτες του Παράσχου, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έδειχναν σε πολύ κακή βραδιά, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Αφού λοιπόν ο Ζησόπουλος δεν κατάφερε δύο φορές να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ήρθε η «τιμωρία»! Στην μοναδική του προσπάθεια στο παιχνίδι, ο Κουτσιανικούλης πέρασε την κάθετη στον Παπάζογλου, αυτός απέφυγε τους Χοσέμι και Μουλόπουλο και φάτσα με τον Κυριακίδη, ισοφάρισε στο 39’ σε 1-1!

Μπορεί στο πρώτο μέρος ο Λεβαδειακός να ήταν πιεστικός, να είχε κλείσει τον ΟΦΗ στα καρέ του, όμως στο δεύτερο, οι Κρητικοί μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι, κρατούσαν μακριά από την εστία τους, τους Βοιωτούς και δεν κινδύνευαν. Τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι σημαντικό, πέραν μιας κεφαλιάς του Βασιλείου που κόντραρε και έφυγε κόρνερ για τους γηπεδούχους. Από την άλλη, ο Χοσέμι στην άμυνα ήταν εξίσου καθοριστικός, όταν χρειάστηκε να επέμβει για να κόψει την κάθετη που πήγε να βγάλει ο Παπάζογλου προς τον Λαμπρόπουλο κι ενώ ο δεύτερος έβγαινε τετ-α-τετ.

Το παιχνίδι συνέχισε στο ίδιο τέμπο, χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να μένουν «μοιραία» στο 1-1, με τον ΟΦΗ να αισθάνεται ακόμη καλύτερα με το δεύτερο σερί εκτός έδρας πόνο που παίρνει και τον Λεβαδειακό να μένει με την πικρία πως για ακόμη μια αγωνιστική δεν πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – ΟΦΗ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος,Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέριο (65’ Ρομέου), Πόι (78’ Καγιεχόν), Βασιλείου, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Μεντί, Ακόστα

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Μπουμάλ, Νικολακάκης, Μίλιεβιτς, Γεωργίου

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν (90′ Ζαχαράκης), Σαρ, Μπανούσης (78’ Μακρής), Κουτσιανικούλης (45’ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Βιτώρος

Στον πάγκο: Συνάρης, Κανούλας, Κουρδάκης, Νυκτάρης

Αποστόλης Σπυρόπουλος στο  www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.