Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ 0,3% στην πρόθεση ψήφου.

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προηγείται με 22,2% έναντι 21,9% του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου (χωρίς άκυρο/λευκό και με αδιευκρίνιστη αποχή) σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Metrisi για την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 9,3%, το ΠΑΣΟΚ με 7,2%, το ΚΚΕ με 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6%, η ΔΗΜΑΡ με 3,9% και Άλλο Κόμμα με 4,2%. Αδιευκρίνιστη ψήφος 21,7%.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 32,2% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 30,6%. Άλλο Κόμμα απάντησε το 5,7% των ερωτηθέντων και ΔΞ/ΔΑ το 31,4%.

Στην ερώτηση «μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;», τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 43,7% των ερωτηθέντων και τον Αλέξη Τσίπρα το 29,2%. Ένα 24,3% των ερωτηθέντων απάντησε «Κανένας», ενώ δεν απάντησε το 2,8%.

Πιο αναλυτικά στην εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί από την Παρασκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.