Ανακοίνωση της Κ.Ο. της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με την κατάσταση της υγείας του

Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γιώργου Παπαστάμκου, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο κ. Παπαστάμκος, ο οποίος όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, κατέρρευσε λίγα μόλις δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης της Ολομελείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για προσωπικούς λόγους, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hautepierre του Στρασβούργου, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται η εφημερίδα «Τα Νέα» όλο το βράδυ καταβάλλονταν προσπάθειες προκειμένου να περιοριστεί η εγκεφαλική αιμορραγία.

Στο Στρασβούργο έχει μεταβεί και η σύζυγος του 58χρονου καθηγητή του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ανακοίνωση της Κ.Ο. της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ευρωβουλευτή κ. Παπαστάμκου:

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hautepierre του Στρασβούργου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γεώργιος Παπαστάμκος.  Ο Έλληνας ευρωβουλευτής έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια των ψηφοφοριών της Ολομέλειας του Σώματος, της οποίας εκείνη τη στιγμή προήδρευε. Η Ομάδα. των ευρωβουλευτών της ΝΔ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το νοσοκομείο και τους θεράποντες ιατρούς. Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.