«Δεν σου κάνω τον… Ράγιος»

«Δεν σου κάνω τον… Ράγιος»Στις καθυστερήσεις ο Ράγιος λύτρωσε τον μέτριο Αστέρα Τρίπολης, καθώς ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη νίκησε 1-0 στην Τρίπολη τον Πανθρακικό, που ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα έκπληξη της φετινής σεζόν. Επηρεασμένος από τις απουσίες των Ράγιος και Ντε Μπλάσις ήταν πολύ κακός και ο Πανθρακικός αν δεν ήταν άστοχος θα μπορούσε να προηγείται στο σκορ, με πάνω από ένα γκολ διαφορά! Οι ευκαιρίες της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη πολλές στο πρώτο μέρος. Η πρώτη μόλις στο 7′, όταν ο Λαδάκης έκανε κάθετη πάσα στον Μίγνκα, εκείνος πλάσαρε στην κίνηση, όμως ο Φούλοπ, με τον ώμο κράτησε το μηδέν για τους Αρκάδες.

Στο 16ο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό, όταν μετά από σέντρα του Μίνγκα από δεξιά, ο Μουνάφο πλάσαρε στην κίνηση μόλις άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μουνάφο σέντραρε από αριστερά, ο Λαδάκης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι μόλις άουτ. Ακόμη πιον σημαντική ήταν η ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο 44′, με τον Τζάνη να μπαίνει μόνος από δεξιά, αλλά το σουτ έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη ο Σάκης Τσιώλης προσπάθησε να διορθώσει την εικόνα της ομάδας του και έριξε στο παιχνίδι τους Κάφα και Ράγιος, θέλοντας να δώσει επιθετική ορμή στην ενδεκάδα. Στο 55′ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία (!) η ομάδα της Τρίπολης, όταν μετά από σέντρα του Ναβάρο από δεξιά, ο Λέντσε βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ.

Στο 72ο λεπτό σέντρα του Τσαμπούρη, λάθος έξοδος από τον Κουτσόπουλο, πήγε στην κίνηση ο Ράγιος, να τον «κρεμάσει», αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πίεσε όσο μπορούσε και το γκολ ήρθε στις καθυστέρησεις. Συγκεκριμένα στο 93′ ο Κουτσόπουλος έκανε λάθος διώξιμο, η μπάλα πήγε στον Ράγιος, εκείνος σούτερα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Ο διαιτητής του αγώνα, Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων), έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Πιπίνη.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Πιπίνης, Φορμίκα, Αλβάρες, Σέτι (46′ Κάφα), Φραγκουλάκης (69′ Καλατζής), Ναβάρο, Κοντοές (46′ Ράγιος), Λέντσε.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο (86′ Μελίσσης), Λαδάκης (81′ Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Τζάνης, Μίνγκας, Λουσέρο (74′ Σκλιοπίδης), Μακρυδημήτρης.

 

ΔΟΛ, ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.