Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ιορδάνης Καραϊορδανίδης στον Star-Fm 933: Το Σάββατο το μεσημέρι ο ΓΣΓ χρειάζεται δίπλα του τον φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών…

8 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Για το κρίσημο παιχνίδι του Σαββάτου που θα γίνει στο κλειστό των Γρεβενών ανάμεσα στην ομάδα των κοριτσιών του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών και στις παίκτριες του ΓΣ Κοζάνης, μίλησε στον Star-Fm 933 την Παρασκευή (8/3), ο πρόεδρος του ΓΣΓ Ιορδάνης Καραϊορδανίδης:
“Τα κορίτσια, του Γυμναστικού των Γρεβενών, θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τις εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο”..

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών και η είσοδος είναι ελεύθερη για τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης και στον “Γύρο της πόλης” που θα γίνει στα Γρεβενά, σε συνεργασία με τον Δήμο και το ΣΕΓΑΣ, αλλά και για την κοινή εκδήλωση ανάμεσα στον ΓΣΓ και τον Πρωτέα… Όλα αυτά την Κυριακή 24 Μαρτίου…

Ακούστε:

This entry was posted on Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2013 at 23:40 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply