Την ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για τα παιδιά των Ελλήνων «για να συνεχιστεί η Διάπλαση των Παίδων» προανήγγειλαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος σε εκδήλωση του κόμματος στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τους ίδιους, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα ανοίξουν με ευθύνη της Χρυσής Αυγής θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες, που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, να έχουν εκεί τα παιδιά τους.

Ακόμη ανέφεραν ότι θα συνεχιστούν και τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας για τα παιδιά προκειμένου, όπως είπαν, τα ελληνόπουλα να μάθουν την πραγματική ιστορία της χώρας.

Παράλληλα εξαπέλυσαν επίθεση στην Αριστερά υποστηρίζοντας ότι, «για 38 χρόνια τα μηνύματα που έφταναν στα παιδιά μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία ήταν με στόχο την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας» στοχοποιώντας για αυτό μερίδα εκπαιδευτικών.

Στην ομιλία τους αναφέρθηκαν ακόμα στην άνοδο της Χρυσής Αυγής και υποστήριξαν ότι στόχος τους στις επόμενες εκλογές είναι να εκλέξουν δύο βουλευτές στην Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.