Οι προσπάθειες διάσωσης του αγνοούμενου που τον “κατάπιε” η γη ενώ κοιμόταν, σταμάτησαν

Οι διασώστες στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σταμάτησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση του ανθρώπου που εξαφανίστηκε μέσα σε μια τρύπα, η οποία κυριολεκτικά κατάπιε το υπνοδωμάτιο του, ενώ κοιμόταν σε ένα σπίτι σε προάστιο της Τάμπα.

Ο 36χρονος Τζεφ Μπους θεωρείται νεκρός σύμφωνα με τους αξιωματούχους των αρμόδιων υπηρεσιών της Φλόριντα.

“Τα στοιχεία αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανασυρθεί.

Οποιοσδήποτε τρόπος να τον εντοπίσουμε και να τον ανασύρουμε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του εργαζομένων”, δήλωσε η Τζεσικα Νταμίνγκο εκπρόσωπος του τοπικού τμήματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό, το οποίο σχολιάστηκε από πολλά αμερικανικά δίκτυα πληροφόρησης, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς σήμερα Παρασκευή στο Μπράντον, στα προάστια της Τάμπα.

Οι αρχές, οι οποίες εκλήθησαν στον τόπο του δυστυχήματος, βρήκαν όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μια τεράστια τρύπα –η οποία δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό μέρος του σπιτιού– και δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με το θύμα.

Ο άνδρας αυτός ηλικίας 36 ετών “φέρεται ότι είναι νεκρός”, δήλωσε η Τζέσικα Νταμίκο, εκπρόσωπος των πυροσβεστών της κομητείας του Χίλσμπορο, την οποία επικαλείται το CNN. “Τίποτε δεν δείχνει ότι εξακολουθεί να ζει”, πρόσθεσε.

Ο άνδρας φώναξε ζητώντας βοήθεια από τον αδελφό του την ώρα που άνοιγε η τρύπα κάτω από το κρεβάτι του, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να τον βγάλει. Πέντε ενήλικες και ένα παιδί δύο ετών βρισκόντουσαν στο σπίτι όταν σημειώθηκε το περιστατικό, σύμφωνα με την Νταμίκο.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η τεράστια αυτή τρύπα, η οποία μπορεί να έχει έως και 30 μέτρα διάμετρο και 15 μέτρα βάθος, αλλά δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό του σπιτιού καθώς καλύφθηκε από ένα στρώμα εδάφους, θα μπορούσε να καταπιεί ολόκληρο το σπίτι.

Οι αρχές, οι οποίες διευκρίνισαν ότι η τρύπα προκλήθηκε από εδαφολογικά αίτια, απομάκρυναν από τα σπίτια τους περίοικους.

Το σπίτι σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας θα κατεδαφιστεί.

Sinkhole Swallows Florida Man από depy6

News247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.