Σε δύο δόσεις θα σερβιριστεί το πιάτο της 17ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του Βορρά καθώς η αυλαία άνοιξε χθες το βράδυ με την “εμφύλια μονομαχία” ανάμεσα σε Φοίνικα και Αστέρα Λάρισας.

Ο Φοίνικας ήταν ο νικητής του τοπικού ντέρμπι με τον Αστέρα Λάρισας στο πρώτο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου με 64-60 διπλασιάζοντας έτσι τις φετινές του επιτυχίες κόντρα στον συμπολίτη του. Αυτή ήταν η δωδέκατη συνολικά νίκη του.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα (03/03), με την κόντρα του πρωτοπόρου Αργοναύτη με τους Τιτάνες Παλαμά να ξεχωρίζει, ενώ  ο Πρωτέας Γρεβενών αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΒΑΟ. Στον αγώνα του πρώτου γύρου,  η ομάδα των Γρεβενών είχε νικήσει μέσα στη Θεσσαλονίκη με σκορ 57-62.

Με μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, αναμένεται και η σύγκρουση του Άργος Ορεστικό με τους Διόσκουρους Κοζάνης, οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν “ζωντανοί” στη μάχη της κορυφής.

Επίσης, την ευκαιρία να πάρει ένα εύκολο δίποντο θα έχει ο Ηρακλής Κοζάνης καθώς υποδέχεται τον Αετό Κιλκίς, ενώ τη νίκη που θα του αυξήσει τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία ψάχνει ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, που φιλοξενεί την Αριδαία.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 3 Μαρτίου

ΔΑΚ Γρεβενών (18:00) Πρωτέας Γρεβενών – ΒΑΟ (Αγορογιάννης – Ξέρας)

ΔΑΚ Καλαμαριάς (18:00) Αργοναύτης – Τιτάνες Παλαμά (Ρούκας – Ντούρας)
ΔΑΚ Κοζάνης (18:00) Ηρακλής Κοζάνης – Αετός Κιλκίς (Μαραθιώτης – Παπαδόπουλος Χρ.)
ΕΑΝΚ Ιωαννίνων (18:00) ΑΓΣ Ιωαννίνων – Αριδαία (Ζαχαρης – Σταθάκης)
Άργους Ορ. (18:00) Άργος Ορεστικό – Διόσκουροι Κοζάνης (Παπαδόπουλος Θ. – Ταρενίδης Κ.)

www.basketblog.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.