Αλλοδαποί με πλαστά διαβατήρια

Ένας 40χρονος συνελήφθη στη Σιάτιστα για ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του, ενώ στην Καστοριά αλλοδαπός για μεταφορά δύο συμπατριωτών του που έφεραν πλαστά διαβατήρια.

Ειδικότερα, συνελήφθη προχτές το απόγευμα στη Σιάτιστα , από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 40χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Β΄ Ανακριτή Λάρισας, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας.

Σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, διότι ενεργώντας από κοινού με άλλα άτομα και με απειλή κυνηγετικού όπλου αφαίρεσαν από αλλοδαπό χρηματικό ποσό, το έτος 1994 σε περιοχή της Λάρισας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αλλοδαποί με πλαστά διαβατήρια
Εξ’ άλλου χτες το πρωί, στη Μεσοποταμία Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν 47χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά δύο αλλοδαπών, μη νόμιμων μεταναστών.

Έπειτα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος οδηγός μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας δύο ομοεθνείς τους, μη νόμιμους μετανάστες 22 και 23 χρονών, οι οποίοι έφεραν διαβατήρια με πλαστά αποτυπώματα σφραγίδας.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, 3 κινητά τηλέφωνα και 2 πλαστά διαβατήρια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Χρήστος Βήττας στον Πτολεμαίο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.