http://1.bp.blogspot.com/-jVtIE1ywW8A/US-eK-QMEqI/AAAAAAABufA/CZ89X-DMxLw/s1600/11.jpgΤην Παρασκευή 22/02/2013 οι εργαζόμενοι της Εξ. φρουράς του κ. κ. Γρεβενών έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους όπως κάθε χρόνο, στο χώρο της Εξωτερικής φρουράς με παρόντες τους περισσότερους υπαλλήλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του Διευθυντή κ. Πανάγο Αντ. και του Διοικητή κ. Μουτσιούνα Λάζ. του καταστήματος, επίσημοι προσκεκλημένοι, οι οποίοι είναι για την τοπική κοινωνία σημαίνοντα πρόσωπα.

Κατά σειρά παραβρέθηκαν, ο βουλευτής κ. Κοψαχείλης Τιμ., ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δασταμάνης Γεω., ο Γ.Γ. του Δήμου Γρεβενών κ. Τόσκας Ανδρ., ο Αστυν. Διευθυντής Νταλέτσος Κων. Επίσης, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΟΥΕΦ κ. Αναγνώστου Ιωαν. και ο πρόεδρος του σωματείου των υπαλλήλων της εσωτερικής φύλαξης κ. Αράπογλου Λευτ. Ο ιερέας του Φελλίου και της φυλακής πάτερ Ανδρέας, ευλόγησε την πίτα και τους παρευρισκόμενους και κατόπιν το λόγο πήρε ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Τραπέζας Δημ.

http://3.bp.blogspot.com/-syDj3fHShSQ/US-eLSLdzFI/AAAAAAABufI/9ZNgYcCfG_k/s1600/22.jpg

Αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε για το έτος που διανύουμε, αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που επιτελεί η εξ. Φρουρά με επαγγελματική ευσυνειδησία και υψηλό φρόνημα, παρ’ όλες τις αντιξοότητες και ελλείψεις που αντιμετωπίζει σε υλικοτεχνική υποδομή, έλλειψη μετεκπαιδεύσεων όπως επίσης και την οικονομική αφαίμαξη που υφίσταται τα τελευταία δύο χρόνια.

Κατόπιν, ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την συνεργασία τους όσες φορές αυτό κρίθηκε απαραίτητο, καθώς η συμπαράστασή τους σε όποιο θέμα προέκυψε ήταν αμέριστη. Το λόγο στη συνέχεια πήραν όλοι οι προσκεκλημένοι και ευχήθηκαν με τη σειρά τους το 2013 να είναι για τους εργαζομένους γενναιόδωρο, τονίζοντας παράλληλα το σημαντικό έργο που επιτελούν, κάτι που αποδεικνύεται όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της υπηρεσίας και ότι θα είναι στο πλευρό τους, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.