Πλημμυρισμένα σπίτια σε Λευκόβρυση, Αγία Παρασκευή και Πρωτοχώρι Κοζάνης – Σε «ποτάμια» μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι στην Καστοριά

Σε τουλάχιστον οκτώ περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει την Δευτέρα το βράδυ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, προκειμένου να αντλήσει νερά από ισάριθμα σπίτια στη Λευκόβρυση. Μάλιστα σε μία των περιπτώσεων επενέβη για να απομακρύνει μία γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί από τα νερά μέσα στο σπίτι της. Συνολικά στην περιοχή βρέθηκαν επτά συνεργεία της Πυροσβεστικής, ενώ το τηλεφωνικό της Κέντρο δέχτηκε 15 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και υπόγεια, τόσο από τη Λευκόβρυση όσο και από την Αγία Παρασκευή και το Πρωτοχώρι Κοζάνης.

Η δυνατή βροχή, έχει θέσει σε επιφυλακή την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε να είναι σε θέση αν επέμβει άμεσα αν υπάρξουν και άλλα τέτοια περιστατικά. Την ίδια ώρα αρκετοί δρόμοι της πόλης της Κοζάνης, έχουν πλημμυρίσει, χωρίς όμως να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Δείτε το Video από το Kozani.tv που δείχνει τη χαλαζόπτωση που έπεσε στην πόλη της Κοζάνης:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Σε «ποτάμια» μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι στην Καστοριά λόγω της βροχής
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, στο νομό Καστοριάς η κακοκαιρία έπληξε κυρίως το Αργος Ορεστικό όπου κι εκεί πλημμύρισαν υπόγεια σπιτιών, ενώ χαλαζόπτωση σημειώθηκε στη Μεσοποταμία.


svouranews.blogspot.com

Στα Γρεβενά παρά την έντονη βροχόπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες του Star-Fm.gr, δεν υπήρξαν προβλήματα αφού η Πυροσβεστική υπηρεσία δεν δέχθηκε κλήσεις για άντληση νερών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.