Το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αυτές τις μέρες έκλεισε ένα χρόνο, από τη στιγμή που συναντηθήκαμε μέσα απτό διαδίκτυο, άνθρωποι προερχόμενοι από όλους τους πολιτικούς χώρους και ενώσαμε τις φωνές μας συμφωνώντας στην ιδρυτική μας διακήρυξη. Ενωθήκαμε λοιπόν, φτιάχνοντας μια κοινωνική ασπίδα για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα της πατρίδας, του εργαζόμενου, της οικογένειας, της ελευθερίας.

Από τότε μέχρι σήμερα, σαν κίνημα πραγματικά ανεξάρτητο, αφού δεν χρηματοδοτούμαστε από κανέναν, ούτε πήραμε καμιά κρατική επιχορήγηση ακόμα, καταφέραμε να μπούμε στη Βουλή και να δίνουμε καθημερινά τον αγώνα,  μέσω της κοινοβουλευτικής μας ομάδας.

Υποσχεθήκαμε στα παιδιά μας, την προάσπιση της πατρίδα μας μέχρι το τέλος. Δεν θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας.Δεσμευτήκαμε να σχηματίσουμε ένα Εθνικό Πατριωτικό Τόξο, δίνοντας λύσεις στα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, μέσω της Εθνικής μας Πρότασης.

Η πορεία μας συνεχίζεται δυναμικά σε όλη την Ελλάδα, ενόψει του πρώτου μας συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί φέτος την άνοιξη, με καθημερινές προσχωρήσεις νέων μελών που θέλουν να συμμετέχουν με δικαίωμα λόγου και ψήφου στο κίνημά μας. Για εμάς  κορυφαία στελέχη είναι μόνο οι απλοί πολίτες. Γι αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε και να εγγραφείτε έως τις 3 Μαρτίου 2013. Όλοι μαζί κάνουμε τη φωνή μας πιο δυνατή!

“Ανεξάρτητοι Έλληνες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.