Άλλο ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο για τον Γ.Σ.Γρεβενών και το βόλεϊ στην πόλη μας

http://www.gsgrevenon.gr/proponitis/editorImages/16274_428332027247390_531783420_n.jpgΚαλό βόλεϊ και νίκη είναι το ζητούμενο για τα κορίτσια των Χαντέ – Τσιμπέρη στο παιχνίδι Γ.Σ.Γρεβενών – Ίκαρος Εδέσσης το Σαββάτο 23 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα των γυναικών του Γ.Σ.Γρεβενών, την εβδομάδα που διανύουμε ταλαιπωρήθηκε λόγο των χαμηλών θερμοκρασιών στο κλειστό γυμναστήριο παρόλο αυτά συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις.

Η στάση της ομάδας, το να συνεχίζει να δουλεύει για το στόχο της σε δύσκολες συνθήκες, φανερώνει αυτοσυγκέντρωση και κατανόηση. Η αγωνιστική κατάσταση των κοριτσιών του Γ.Σ.Γρεβενών παραμένει εξαιρετική και σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι, που ο στόχος της διατήρησης του αήττητου είναι ξεκάθαρος.

Η ομάδα του Ικάρου έχει ως τώρα στο πρωτάθλημα τέσσερις νίκες και μια ήττα και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι γίνεται στην παραδοσιακή έδρα της ομάδας στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Γρεβενών, στις 13:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για τον φίλαθλο κόσμο του αθλήματος.

“Πάμε για το έξι στα έξι, θέλουμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα” δήλωσε η πασαδόρος Ελευθερία Μήτσιαλου με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Οι δύο ομάδες πανκορασίδων του Γ.Σ.Γ  θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Α.Π.Καστοριάς την Κυριακή στις 12.00 και 14.00 στο ίδιο στάδιο.

www.gsgrevenon.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.