Δυσκολίες στον επαναληπτικό για την Μπάρτσα – Το πάνω χέρι οι γερμανοί

Τσάμπιονς Λιγκ: Μίλαν - Μπαρτσελόνα (2 - 0), Γαλατάσαραϊ - Σάλκε (1 - 1)

Η Μίλαν επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 2-0 στο Σαν Σίρο και πήρε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στου «8» του Champions League. Ο Μπόατενγκ στο 57′ και ο Μουντάρι στο 87′ τα γκολ για τους Ιταλούς που «κλείδωσαν» τους Μπλαουγκράνα, οι οποίοι θα προσπαθήσουν για την ανατροπή στο Καμπ Νου.

Η Σάλκε απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 στην Τουρκία από την Γαλατάσαραϊ, που προηγήθηκε με τον Γιλμάζ στο 12′ αλλά ισοφαρίστηκε από τον Τζόουνς στο 45′, τέρμα που δίνει προβάδισμα στους Γερμανούς αφού έχουν τη ρεβάνς στην έδρα τους.

Η Μίλαν «κλείδωσε» την Μπαρτσελόνα

Στα πρόθυρα μιας επικής πρόκρισης βρίσκεται η Μίλαν, που νίκησε 2-0 τη Μπαρτσελόνα στο Σαν Σίρο και καλείται να διαφυλάξει αυτό το σκορ στη ρεβάνς της 12ης Μαρτίου, ώστε να περάσει στους «8» του Champions League.

Οι Ροσονέρι υποχρέωσαν τους Καταλανούς σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων, τον Μέσι σε μόλις δύο τελικές προσπάθειες (η μία με απευθείας φάουλ) και ο θρίαμβος ήλθε ως φυσικό επακόλουθο.

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην περιοχή του Βαλντές στο 57′ και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 81′ οι Νιάνγκ, Ελ Σααράουϊ και Μουντάρι συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


szólj hozzá: M1-0B www.fasthighlights.com


szólj hozzá: M2-0B www.fasthighlights.com
Διαιτητής: Κρεγκ Τόμσον (Σκοτία)

Κίτρινες: Μεξές, Τραορέ – Πικέ, Μπούσκετς

ΜΙΛΑΝ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Αμπάτε, Μεξές, Ζαπάτα, Κονστάν, Αμπροζίνι, Μοντολίβο, Μουντάρι, Μπόατενγκ, Πατσίνι (75΄ Νιάνγκ), Ελ Σααράουϊ (87΄ Τραορέ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ζόρντι Ρούρα): Βαλντές, Ντάνιελ Αλβες, Πικέ, Πουγιόλ (88΄ Μασεράνο), Ζόρντι Αλμπα, Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα, Φάμπρεγας (62΄ Σάντσες), Πέδρο, Μέσι

Προβάδισμα για τη Σάλκε που πήρε «Χ» από την Γαλατά στην Τουρκία

«Όλα μπορούν να γίνουν»

Προβάδισμα για πρόκριση πήρε και η Σάλκε, με την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη.

Στο καυτό «Αλί Σαμί Γεν» οι Τούρκοι παρατάχθηκαν με Ντρογκμπά και Σνάιντερ, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Μπουράκ Γιλμάζ με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στο 12′.

Η Γαλατά είχε υπό τον έλεγχό της το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όμως αδράνησε στο 45′, ο Φαρφάν έφυγε στην αντεπίθεση και με φανταστική ασίστ στον Τζόουνς του έδωσε την ευκαιρία να γράψει το 1-1 που ήταν το τελικό σκορ. Η ρεβάνς θα γίνει στις 12 Μαρτίου στο Γκελζενκίρχεν.


szólj hozzá: G1-1S www.fasthighlights.com

Διαιτητής: Γουϊλιαμ Κόλουμ (Σκοτία)

Κίτρινες: Μουσλέρα, Νουνκέου, Αμραμπάτ, Σελτζούκ – Τζόουνς, Κολάσινατς, Χέγκερ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Σάμπρι (83΄ Ουμούτ Μπουλούτ), Σεμίχ, Νουνκέου, Ριέρα, Χαμίτ Αλτιντόπ (66΄ Εμπουέ), Φελίπε Μέλο, Σελτζούκ, Σνάιντερ (46΄ Αμραμπάτ), Μπουράκ, Ντρογκμπά

ΣΑΛΚΕ (Γενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Χέγκερ, Χεβέντες, Μάτιπ, Κολάσινατς, Ντράξλερ (84΄ Μπαρνέτα), Τζόουνς, Νόιστεντερ, Μπάστος, Φαρφάν, Χούντελααρ (75΄ Πιύκι)

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.