http://4.bp.blogspot.com/-3Hc0DeIl7B0/URz9mUwmOVI/AAAAAAAABS0/1HytWz4_Xrc/s1600/100.jpgΣύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα, που ξεπέρασε σε μέσο όρο το 1,8 ευρώ το λίτρο, είναι η έκτη ακριβότερη από 60 χώρες.

Οι Έλληνες πληρώνουν μία από τις ακριβότερες στον κόσμο τιμή βενζίνης την ώρα μάλιστα που οι μισθοί τους ”βυθίζονται” αναφέρει σε έρευνα του το πρακτορείο Bloomberg.
Όπως προκύπτει η Ελλάδα είναι η έκτη ακριβότερη στον κόσμο, με πρώτη την Τουρκία όπου η μέση τιμή του λίτρου είναι στα 2 ευρώ.

Σύμφωνα με το Bloomberg οι Έλληνες ”χαλάνε” το 15% του μεροκάματου για μόλις ένα λίτρο βενζίνης και συνολικά το 4,8% του εισοδήματος τους για να ”φουλάρουν” το ντεπόζιτο τους!

Μάλιστα η έρευνα αυτή έγινε πριν τις νέες αυξήσεις στην βενζίνη, που στην Αττική ξεπέρασε το 1,8 ευρώ η μέγιστη τιμή, ενώ η ακριβότερη είναι στην Περιφέρεια του Πειραιά με 1,995 ευρώ.

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.