Το Επιμελητήριο Γρεβενών σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Κέντρο ΕΡΜΗΣ διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα στις 18/02/2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:00μ.μ στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί εν όψει του 1ου Ελληνορωσικού Επιχειρηματικού Forum ΕΡΜΗΣ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 16 και 17 Μαΐου 2013,με σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη των πωλήσεων Ελληνικών Προϊόντων στη Ρωσική αγορά, στα πλαίσια διμερών εμπορικών σχέσεων Ελλάδας Ρωσίας .

Το Forum αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον επενδυτικό κλάδο ,για εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές εταιρείες , κυρίως όμως είναι μία σημαντική συνάντηση για όλους όσους επιθυμούν να επιτύχουν επιχειρηματικές συνεργασίες .

Η πιο πάνω ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο μας έχει ως σκοπό την προετοιμασία και την ενημέρωση των επιχειρήσεων της περιοχής μας που θέλουν να συμμετάσχουν στο εν λόγω Forum.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ράμμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.