Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέπτεται τους νομούς Φλωρίνης και Κοζάνης την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013.

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 θα επισκεφθεί το Αμύνταιο Φλώρινας όπου θα συναντηθεί στις 11:00 στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Μάκη Ιωσηφίδη. Στις 11:30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα συναντηθεί με παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς του νομού. Στις 13:30 θα επισκεφθεί το ορυχείο Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.

Στις 20:00 θα επισκεφθεί το Βελβενδό Κοζάνης όπου θα συναντηθεί με την συντονιστική επιτροπή κατοίκων, την κίνηση γυναικών και εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Έλενα» της Κοζάνης. Στις 10:30 ξεκινά το προσυνέδριο Δυτικής Μακεδονίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματική ενότητα «Ενέργεια-Περιβάλλον». Το προσυνέδριο πραγματοποιείται στο Διοικητήριο Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.