Σε ρυθμούς Μουντιάλ κινείται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, στο σπουδαίο τεστ που θα δώσει το βράδυ στις 21:30 από το γήπεδο Καραΐσκάκη, με αντίπαλο την Ελβετία.

Πρόκειται, για την πρόβα τζενεράλε, ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την Βοσνία, το οποίο και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον όμιλό μας και την απ’ ευθείας πρόκριση για το παγκόσμιο κύπελλο του 2014 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

“Δεν υπάρχει φιλικό και επίσημο παιχνίδι για μας”, τόνισε ο Σάντος, προσθέτοντας: “Οταν μπαίνουμε στο γήπεδο και εκπροσωπούμε την Ελλάδα, από μόνο του αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το ματς της Τετάρτης δεν αποτελεί κάποιου είδους τεστ για το παιχνίδι με τη Βοσνία. Μιλάμε για δύο διαφορετικές ομάδες. Εμείς θέλουμε να δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100%. Είναι σημαντικό να δημιουργείται ένας πυρήνας φιλάθλων της εθνικής και με χαροποιεί το γεγονός ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στο γήπεδο, να στηρίξουν την ομάδα μας και την πατρίδα μας. Το μήνυμά μου είναι να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει, τον έχουμε ανάγκη και τον χρειαζόμαστε. Από τη δική μας πλευρά, η υπόσχεσή μας είναι ότι μπορεί να μην παίζουμε πάντα καλά, αλλά πάντα δείχνουμε πάθος, διάθεση και αφοσίωση στην ομάδα και την πατρίδα”.

Ο αγώνας θα μεταδωθεί ζωντανά από το MEGA.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.